Farfalle cu fasole si naut

de - Andreea - in Farfalle, 10 Aug 2015 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste tip farfalle
  • 300 g fasole alba
  • 300 g naut
  • 3 linguri suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu fasole si naut:

Punem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. Cand pastele au fiert le scurgem de apa.

Intre timp punem in tigaie putin ulei. Cand uleiul s-a incins, punem la calit usturoiul curatat. Lasam cateva minute pana ce uleiul ia gustul usturoiului . 

Adaugam apoi nautul si fasolea (ambele fierte - eu am folosit cele din conserva) .

Potrivim de sare si piper si lasam la calit la foc iute circa 5-10 minute. 

Punem apoi sucul de rosii, amestecam ingredientele cu o lingura de lemn si lasam in continuare la foc potrivit alte 10 minute. 

Inchidem focul si presaram patrunjel.

Adaugam pastele si amestecam usor .

Se servesc calde si dupa preferinta presaram parmezan .

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu fasole si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ficatei si sos de rosii