Punem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. Cand pastele au fiert le scurgem de apa.
Intre timp punem in tigaie putin ulei. Cand uleiul s-a incins, punem la calit usturoiul curatat. Lasam cateva minute pana ce uleiul ia gustul usturoiului .
Adaugam apoi nautul si fasolea (ambele fierte - eu am folosit cele din conserva) .
Potrivim de sare si piper si lasam la calit la foc iute circa 5-10 minute.
Punem apoi sucul de rosii, amestecam ingredientele cu o lingura de lemn si lasam in continuare la foc potrivit alte 10 minute.
Inchidem focul si presaram patrunjel.
Adaugam pastele si amestecam usor .
Se servesc calde si dupa preferinta presaram parmezan .
Pofta buna !