Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi

de Andra_Constantinescu in Ficat, 29 Aug 2015 | 14709 vizualizari

 

Pana acum mancam ficateii doar prajiti, acum am zis sa incerc sa le fac si un sos, ca tot au fost destule rosii in gradina. A iesit o mancarica foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui;
  • 5 rosii;
  • 5 catei de usturoi;
  • busuioc uscat;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • circa 150 ml ulei;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi:

Se spala ficateii, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperindu-i cu un capac.

Cand sunt aproape gata, se mai scurge din lichidul din tigaie si se adauga rosiile spalate, decojite si date prin robot, usturoiul curatat de foi, spalat si taiat feliute, busuiocul si boiaua de ardei dulce. Se amesteca si se lasa in continuare pe foc, tot cu capacul pus, pana cand scade sosul.

Sunt deliciosi daca sunt serviti cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]