Friganele

de Adi in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2015 | 5871 vizualizari

 

Azi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 portii:
  • 8 felii de paine toast
  • 8 felii de cascaval
  • 4 oua
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • putin ulei de masline
  • putin parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Se bat ouale cu un praf de sare si condimentele.

Se adauga mustarul si se omogenizeaza.

Se aseaza cate doua felii de cascaval intre doua felii de paine formandu-se niste sandwich-uri simple.

Sandwich-urile se trec prin compozitia de oua si se prajesc pe ambele parti, intr-o tigaie teflonata unsa usor cu ulei de masline.

Imediat ce se scot pe platou se presara parmezan ras peste ele.

Se servesc cu legume proaspete, ca mic dejun sau ca o gustare intre mese.

 

TIPS-URI

1

Uleiul de masline poate fi inlocuit cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza