Foietaj cu carnati de bere

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2016 | 3795 vizualizari

 

Le pregatesc cand am musafiri si se fac destul de repede si sunt si bune.

 

INGREDIENTE

  • un aluat de foietaj de 400 g
  • cateva linguri de mustar
  • carnati de bere
  • susan
  • un ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carnati de bere:

Aluatul trebuie sa fie decongelat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie si se taie in patratele, mie mi-au iesit 12 bucati.

Se ung cu o lingura de mustar sau deloc daca nu va place si se pune in mijloc un carnat de bere.

Se ruleaza se fac cateva taieturi cu un cutit si se ung cu un ou batut si se presara cu susan.

Se baga la cuptor la 180 de grade timp de 30 de minute.

Se servesc cat inca sunt calde.

TIPS-URI

1

Se pot folosi crewursti in loc de carnati de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si zucchini in sos de smantana