Friptura de iepure

de Rahela Velicu in Iepure, 23 Feb 2016 | 4600 vizualizari

 

Am incercat alta varianta de iepure decat scazut la cuptor sau la ceaun si a fost foarte bun. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-iepure/

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 cartofi
  • 4-5 linguri de bulion
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se pune carnea de iepure la fiert pana cand da in clocot.

Cand este gata, se pune intr-o tava carnea de iepure, cartofii taiati, usturoiul taiat marunt, bulion si apa si se da la cuptrul preincalzit pentru inca 50 de minute sau pana cand carnea de iepure si cartofii sunt facuti.

Se adauga sare si piper dupa gust.

La final se adauga verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure de vanat in vin alb