Foietaj cu rahat

de Valclaudia in Dulciuri, 6 Feb 2016 | 14931 vizualizari

 

Un desert la care se folosesc doar trei ingrediente,care se prepara usor si destul de repede.

 

INGREDIENTE

  • 800gr. foietaj din comert
  • 200 gr. rahat
  • 50 gr. zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu rahat:

Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei.

Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita.

Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de aluat.

Asezam pe diagonala fasiile de rahat,apoi unim capetele opuse,vezi foto.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt.

Asezam rulourile in tava cu spatiu intre ele, dam la cuptor pana se umfla si se rumenesc frumos.

Cand sunt coapte le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar farin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Catalina L 1

07.02.2016, 10:20

bun bun

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 13:23

ce bune.....

MotanLaOale 1

09.02.2016, 09:30

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu rahat