Foietaj Godina cu telemea si cascaval

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2016 | 8009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 300 gr cascaval Defamilie Delaco
  • 300 gr telemea sarata
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj Godina cu telemea si cascaval:

  • Intindem aluatul de foietaj cca 1 cm.
  • Taiem patrate de 4-5 cm.
  • Punem in mijloc telemea si cascaval.
  • "Inchidem" sub forma de triunghi, marginiile le apasam cu furculita.
  • Ungem cu ou batut si dam la cuptor 25-30 min la 180-200 gr.

TIPS-URI

1

Puteti pune orice umpluturi doriti...gem..ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj Godina cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre cu iaurt Godina