Fusilli cu carne

de dantes in Fusilli, 23 Noi 2014 | 7364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fusilli
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj si le scurgem de apa.

Carnea o taiem in cubulete si o punem la prajit in ulei cand este aproape gata adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa se caleasca impreuna apoi adaugam sosul de rosii si condimentam dupa gust si amestecam cu pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci