Fusilli cu carne

de dantes in Fusilli, 23 Noi 2014 | 7315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fusilli
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj si le scurgem de apa.

Carnea o taiem in cubulete si o punem la prajit in ulei cand este aproape gata adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa se caleasca impreuna apoi adaugam sosul de rosii si condimentam dupa gust si amestecam cu pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci