Fasole batuta cu acritura(hasca)

de reisnaor_2006 in Mancaruri de post, 10 Dec 2014 | 4728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 2 cepe
  • 4 lg de ulei
  • 1 cana zeama de fasole
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu acritura(hasca):

Fasolea se pune de pe o zi pe alta la inmuiat. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Cele 2 cepe le taiem fidelute si le calim in ulei. Adaugam sare, piper dupa gust si o lingurita de boia dulce.

Cand fasolea a fiert,o strecuram si pastram o cana de zeama pe care o punem cate putin in blendarul in care facem fasolea frecata.Punem fasolea intr-un castron peste turnam ceapa calita si o servim alaturi de muratura.

Eu am desfacut un borcan de hasca. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu acritura(hasca)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de fasole cu sos de ceapa caramelizata