Farfalle cu sos pesto si bacon

de katty in Farfalle, 24 Noi 2014 | 9338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  
  • 1 punga farfalle
  • 150 gr bacon 
  • 1 ceapa
  • 150 gr mazae
  • 100 gr pesto verde
  • 250  ml smantana
  • sare
  • piper 
  • frunze proaspete de busuioc
  • parmezan ras pentru servit
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos pesto si bacon:

Fierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a devenit translucida adaugan baconul taiat cubulete .Lasam sa se rumeneasca usor ,apoi  stingem  cu smatana . AdaugaM  sosul pesto ,sare si piper dupa gust . Lasam  sa dea cateva clocote ,apoi  stingem  focul .Scurgem  pastele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,apoi le scurgem din nou .Scurgem  mazarea .Amestecam pastele cu sosul si mazarea . Servim pastele   presarate cu parmezan ras  si ornata cu frunze proaspete de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos pesto si bacon" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu carne tocata si sos de rosii