Aripioare picante si fragede
Postat de: elena1988 in PuiFacem o marinata pentru aripi din ingredientele de mai sus si punem aripioarele pentru 3-4 ore la marinat, apoi punem intr-o tava aripioarele fara marinata, si dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Citeste continuarea
Aripioare de pui crocante
Postat de: Dulceatadetrandafiri in PuiAi nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina - in al doilea bati ouale si pui sare si piper - in al treilea amesteci restul de faina, cu fulgii sfaramati,...Citeste continuarea
Aripi crocante si piure
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carneSe curata cartofii si se spala, se taie in 8 si se pun la fiert. Cand au fiert se adauga laptele, margarina, condimente si daca mai este nevoie se adauga sare dupa gust. Se amesteca cu telul pana...Citeste continuarea
Aperitiv cald cu peste
Postat de: ianculubita in PangasiusIn tava,am pus hartie de copt,rondele de cartofi fierti ,deasupra, pe fiecare rondea, peste condimentat,un varf de lingurita de usturoi pisat,1rondea de rosie,1felie de cascaval, deasupra...Citeste continuarea
Aripioare de pui pane
Postat de: lavinia24 in PuiAripioarele se spala bine,se taie in 2,se scurg bine de apa si se condimenteaza cu sare si piper.In timp ce uleiul se lasa la incins,aripioarele se dau prin ouale batute bine,iar apoi prin...Citeste continuarea
Alba ca zapada
Postat de: ionela2682 in PrajituriMixam pentru inceput zaharul cu ouale si iaurtul ,adaugam amoniacul stins,omogenizam, dupa care incepem sa adaugam faina pana obtinem un aluat tare.Impartim aluatul obtinut in 4 bucati pe care...Citeste continuarea
Aripioare marinate la gratar
Postat de: postavaru in PuiSpalam aripioarele apoi le stergem cu un servet. Amestecam toate celelalte ingrediente si omogenizam. Daca credeti ca este nevoie puteti sa mai adaugati sare. Punem aripioarele in marinata si...Citeste continuarea
Ardei in sos (2)
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postArdeii ii coacem pe un grill. Dupa ce s-au copt, ii punem fierbinti intr-o oala, ii presaram cu sare mare si ii acoperim cu un capac. Cand sunt racoriti, ii curatam de coaja. Ceapa o...Citeste continuarea
Aperitive clatite pane
Postat de: lavinia24 in Aperitive / GarnituriSe fac clatite dintr-un ou, apa minerala si faina. Fiecare clatita se umple cu sunca, branza topita, putin cascaval ras si se ruleaza. Se dau prin ou batut, apoi prin pesmet, ca la snitele si...Citeste continuarea
Amandina
Postat de: ana in PrajituriBlatul :Intr-un castron puneti albusurile de la cele 6 oua si le mixati bine pana se-ntepenesc in castron,dupa care adaugati zaharul, apa, si galbenusurile frecate cu uleiul si incepeti sa...Citeste continuarea
Aripi de pisica de mare cu sos de...
Postat de: lili2010 in PesteAripile mele de pisica au fost congelate...am vrut sa vad cum sunt la gust... Deci...le-am decongelat,le-am uscat si le-am taiat in doua pe fiecare(au fost mari). Le-am asezat pe fiecare pe...Citeste continuarea
Aripioare prajite cu garnitura de...
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carnese spala si se curata aripile, se pun la fiert cu 2 cani de apa si un pic de sare. Cand au fiert se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins. Le scoatem pe un servetel sa se scurga de ulei....Citeste continuarea
Aripioare lipicioase cu piure
Postat de: elena1988 in PuiAripioarele se pun la marinat( sos de soia, uleiul, zeama de lamaie) se lasa pana a doua zi. Se pun intr-o tava aripioarele care au stat la marinat cu tot cu zeama in care au stat, se mai pun 100...Citeste continuarea
Aripioare glazurate si cartofi...
Postat de: slowfoodcuisine in PuiSpalam, taiem aripioarele. Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul...Citeste continuarea
Arroz a la cubana
Postat de: Tcc in Vegan / Raw veganSe pune orezul la fiert cu apa,2 catei de usturoi si sare! Se pune apa cat sa-l acopere o data (daca stiti sa preparati orez pentru sushi e perfect )si se fierbe amestecand din cand in...Citeste continuarea
Aripioare pane
Postat de: elena1988 in PuiLa aripioare le-am taiat cioturile si le-am pus la marinat ( sos de soia, ulei, zeama de lamaie). Dupa ce au stat la marinat peste 2 ore (puteti sa le tineti si mai putin de 2 ore, dar cu...Citeste continuarea
Ardei grasi cu carne
Postat de: carmenvlad in Mancaruri cu carneSe spala ardeii, se taie capacelele, se scutura de seminte si se sareaza in interior. Se lasa pe o farfurie la scurs. In acest timp se curata cepele, se toaca marunt si se calesc in doua linguri...Citeste continuarea
Aperitiv cu sfecla rosie si branza
Postat de: lia in Aperitive / GarnituriPunem in blender sfecla fiarta curatata si taiata cubulete, usturoiul curatat , ouale, uleiul si laptele. Dupa ce obtinem o crema fina, adaugam toata faina si mixam inca putin pana obtinem un...Citeste continuarea
Aperitiv din somon(Trandafir)
Postat de: nico15 in SomonSe feliaza lamaile foarte subtire, pe o felie de lamaie se va aseza 2 felii subtiri de somon care s-au rulat si au format un trandafiras de somon, in mijloc se va pune cu posul(cornetul de ornat)...Citeste continuarea
Aripioare de pui si brocolli in...
Postat de: aziz in Puiaripioarele se condimenteaza dupa gust si se pun in punga impreuna cu ceapa si usturoiul ,dupa care dam la cuptor cit sa fiarba.brocolli si morcovul se fierb la baie de aburi apoi se sareaza...Citeste continuarea
Aperitiv “Cosulet de primavara”
Postat de: nico15 in SalateCastraveti se spala si se curate de coaja, dupa care se toaca in cubulete mici si se storc bine de zeama. Rosiile se spala, se curate si se taie marunt, se indeparteaza semintele. Mango se...Citeste continuarea
Altfel de fasole verde...
Postat de: mitinita in Aperitive / GarnituriSe fierbe fasolea verde in apa cu sare,cam 15 minute sau pana cand s-au inmuiat. Intr-o tigaie se incalzeste untul,se adauga fasolea verde scursa de apa si se incalzeste. Se ia de pe foc si...Citeste continuarea
Aluat de foietaj( de casa)
Postat de: RuxyRux in Prajituri1. Se bate oul intr-un pahar de 250-300 gr bine si apoi se adauga uleiul, otetul si sarea. Turnam apoi apa calduta pana umplem paharul. Punem compozitia intr-un vas adanc si adaugam faina...Citeste continuarea
Aperitive cu creveti
Postat de: silvi0ara in Aperitive / GarnituriPrgatim crema de branza mai intai. Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa...Citeste continuarea
Aripi de curcan cu legume la punga
Postat de: postavaru in CurcanSe spala carnea si se condimenteaza. Curatam cartofiii si ii scobim. Umplem cartofii cu un amestec din telemea, 1 ceapa rosie si un cartof mic. Face o pasta din aceste ingrediente (la robot)....Citeste continuarea
Aluat Brise
Postat de: adasev12 in Aperitive / GarnituriToate ingredientele trebuie sa fie foarte reci, apoi se pune in mixer faina impreuna cu untul taiat cubulete (atunci luate din frigider) si se mixeaza foarte bine. Se pune pe masa de lucru, de...Citeste continuarea
Aperitiv mozaic
Postat de: carmenvlad in Aperitive / GarnituriSe taie bagheta pe jumatate. Se inlatura capetele si se scoate cu o furculita miezul de paine. Se amesteca intr-un bol tonul maruntit, pateul de ficat, castravetii si gogosarii taiati cubulete,...Citeste continuarea
Ananas Copt cu Sos de Caramel
Postat de: Furnicuti in DulciuriIncepem prin a carameliza zaharul intr-o tigaie de teflon, la foc mic. Cand incepe sa se lichefieze, rotim usor tigaia, pentru ca sa se topeasca si zaharul ramas pana ajunge la o culoare...Citeste continuarea
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval
Postat de: epurasha2bb in PorcCalim ceapa tocata in 2 linguri de ulei si aduagam carnea tocata,apoi amestecam bine.Apoi adaugam pasta de rosii si condimentele Kotanyi.Cand e gata carnea se stinge focul si se lasa sa se...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: elena1988 in DulciuriBlatul se face ca cel de chec, numai ca punem rom si cacao, il punem la cuptor facem testul cu scobitoarea, il punem la racit si il taiem in doua, il insiropam( punem zaharul cu apa si capuccino...Citeste continuarea
Şubă
Postat de: Marianushka88 in SalateMai întîi fierbem cartofii cu coajă, sfecla roşie, morcovul şi oule. Dupa fierbere le curăţim la fel si scrumbia. Primul strat este jumătate de scrumbie tăiată cubuleţe...Citeste continuarea
Aperitiv cu branza si nuci-reteta...
Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garniturise face un aluat elastic nelipicios din ingredintele mentionate si se intinde o bila de aluat subtire .Se decupeaza bentite scurte din care se fac mici rulouri.Eu ca sa se coaca asa si s ale pot...Citeste continuarea
Amandina cu crema caramel
Postat de: epurasha2bb in PrajituriSe bat ouale ouale cu zaharul si praful de sare foarte bine, pana isi tripleaza volumul. Laura zice timp de 20 de minute dar in functie de robot se poate si mai putin. Eu am folosit un...Citeste continuarea
Alte sandvich-uri
Postat de: nico15 in Aperitive / GarnituriAlte sandwisch-uri:(8 modele) 1.Paine feliata patrata prajita, se unge in strat subtire cu unt si pe deasupra se aranjeaza cu o felie de branza topita, se decoreaza cu 2 rondele de ridichii, o...Citeste continuarea
Aperitiv cu ficat
Postat de: diaconta in FicatFicatul se spala si se curata de pielite.Jumatate din cantitate se pune la fiert in apa cu putina sare. Orezul il fierbem in apa cu putina vegeta.Fierbem si 5 oua,celelalte trei le vom folosi...Citeste continuarea
Aripioare in sos de rosii cu...
Postat de: epurasha2bb in PuiSe curata cartofii si se taie rondele.Se unge un vas de yena cu ulei si se aseaza rondelele de cartofi.Se presara si maslinele negre din loc in loc si se picura ulei deasupra.Se baga la cuptor 6...Citeste continuarea
Alba ca zapada
Postat de: sufletista in PrajituriFoile :toate ingredientele se amesteca bine si se adauga faina obtinand un aluat ca pentru biscuiti,se lasa sa se odihneasca 30 min la frigider. Apoi impartim coca in 4, foile le coacem pe dosul...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: miremirc in PrajituriPtr blat : mixam albusurile spuma ,adaugam zaharul, galbenusurile, apa si uleiul; apoi incorporam faina amestecata cu cacao si praful de copt;punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si...Citeste continuarea
Apple Roll
Postat de: mimmi in DulciuriSe dizolvă drojdia în laptele uşor încălzit. Se adauga zaharul si ouale si se amesteca. Se pune coaja de portocala si untul. Se amesteca cu faina pana rezulta un...Citeste continuarea
Ardei umpluti cu couscous gremolata
Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri1. Incinge cuptorul la 190 ˚ C. Intr-un vas termorezistent toarna 3-4 linguri ulei de masline cu piper si 200 ml apa. 2. Pune o cratita mica cu apa la fiert. Adauga concentratul...Citeste continuarea
Altfel de pizza
Postat de: bitza in PizzaCartofii(se aleg mai mari) se fierb in coaja.Cand sunt fierti se lasa la racit,apoi se curata si se taie pe lungime.apoi se scobesc putin. Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu...Citeste continuarea
Aroma de Primavara
Postat de: aziz in PrajituriSe bat albusurile spuma, se adauga zaharul si mixam pina obtinem o bezea. faina se amesteca cu praful de copt si sarea pe care o incorporam cu o spatula sau lingura de lemn in bezea amestecind...Citeste continuarea
Ardei copti cu cascaval de tara
Postat de: vickyduta in Mancaruri de legumeArdeii se coc dupa care se curata de seminte si de cotoare, se pune putin ulei intr-o tigaie si se inabusa putin se rade cascavalul peste ei si se amesteca bine pana se topeste tot cascavalul. Se...Citeste continuarea
Ardei umpluti cu carne de pui
Postat de: madi_marin in PuiArdeilor li se scot cotoarele, apoi se spala si se lasa la scurs. Carnita tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt marunt, cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar proaspat. Se...Citeste continuarea
Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj
Postat de: silvi0ara in Aperitive / GarnituriTaiem rosiile in jumatati, le curatam de samburi. Amestecam rosiile cu amidonul (amidonul impiedica aluatul sa devina umed), uleiul de masline, busuiocul si oregano tocate...Citeste continuarea
Aperitiv cu somon si crema de branza
Postat de: silvi0ara in Aperitive / GarnituriPrgatim crema de branza mai intai. Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa...Citeste continuarea
Aperitiv pentru bere
Postat de: Julie in Aperitive / GarnituriCartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina ,iar la final se inglobeaza albusurile...Citeste continuarea
Aperitive in foietaj
Postat de: FLORYAVRAM in Aperitive / GarnituriMod de preparare: Din primul pachet de foietaj am facut cosuletele,asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care le-am pus in 2 forme de muffin(de fapt mini muffin).Pentru a le...Citeste continuarea
Acadele? Mai ghiciti o data - Salam...
Postat de: Brindusa in PrajituriSalam de biscuiti reteta Pune zaharul, untul, laptele si cacaua la fiert intr-o craticioara. La foc mic amesteca din cand in cand, sa se formeze un sos. Sosul nu trebuie sa fie foarte...Citeste continuarea
Aripioare de pui in stil arabesc
Postat de: lili in Mancaruri cu carneToate ingredientele pentru sosul in care le marinam le batem bine cu un tel. Introducem bucatelele de aripioare in sosul obtinut si le lasam la marinat citeva ore. Intr-un castron punem...Citeste continuarea