A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aripi de pui crocante si picante pe...

Postat de: nadina73 in Pui

Se spala bine aripile de pui,se usuca cu un prosop. Se curata usturoiul se piseaza bine (se face un mujdei) se pune apa si se pun aripile in acel mujdei 1 ora. Se scot aripile din mujdei se...Citeste continuarea

Albinute

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Maslinele se taie feliute de 3-4 mm, atat cele negre cat si cele verde deschis la culoare. Din maslinele cele verde inchis se taie capatele putin mai mari  decat feliutele pt a pune forma...Citeste continuarea

Aperitiv papara din paine

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Laptele se amesteca cu 2 oua si un praf de sare si se omogenizeaza. Branza se rade sau se sfarama cu furculitza. Se poate folosi si amestec de branzeturi. Franzela se taie felii groase...Citeste continuarea

Şarlotă de ciocolata (cacao)

Postat de: Retetegg in Dulciuri

Ouale se freaca cu zaharul, se amesteca cu laptele, zaharul bourbon si se pune compozitia la fiert in bain-marie, amestecand permanent sa nu se faca cocoloase. Se adauga gelatina dizolvata in...Citeste continuarea

Aroma de toamna (placinta cu dovleac)

Postat de: aziz in Prajituri

curatam minunea de dovleac si o dam pe razatoarea mica la fel procedam si cu merele.amestecam merele cu dovleacul si zaharul,zaharul vanilinat si sucul de la lamiie .untul se pune la foc intr-o...Citeste continuarea

Aperitive oua umplute

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb tari. Se pun in apa rece si apoi se curata. Se taie in doua si galbenusurile se impart egal in doua castroane. In primul castron punem pateul de ficat, 100 g unt moale, o...Citeste continuarea

Aperitiv placinta sarata creata

Postat de: Lily_Musat in Aperitive / Garnituri

Am facut aluatul la masina de paine la programul 8 Dough 1:30h, program de framantat si dospit. Dam pe razatoare branza si o amestecam cu ouale batute. Dupa ce aluatul este gata, il scoatem din...Citeste continuarea

Aperitiv cu carnat in foietaj

Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carne

Simplu si tare bun. Se decongeleaza aluatul de foietaj,se intinde putin cu sucitorul, se unge foaia cu ou,se presara cascaval ,se pune carnatul (atentie, intreg) si se ruleaza foaia cu grija,se...Citeste continuarea

Aripioare cu rozmarin

Postat de: vero_closca in Pui

se curata ,se spala si se usuca cu un servet  curat aripioarele de pui. se unge o tava cu ulei si se aseaza in ea aripioarele apoi se presara deasupra boia dulce,sare si piper si...Citeste continuarea

Aperitive oua umplute cu piept de pui

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala si se  taie bucatele. Se pune intr-o craticioara cu apa la fiert cu putina sare si piper. Separat, se pun la fiert 9 oua cratita cu apa. Se lasa la fiert pana sunt...Citeste continuarea

Avgolemono - Supa greceasca cu oua...

Postat de: mitinita in Supe

Se pune la fiert supa cu orezul si legumele taiate la robot sau pe razatoare. Se fierb 20 minute. Separat,bate ouale cu telul intr-un bol. Scoate un polonic de supa si toarna-l peste ouale...Citeste continuarea

Altfel de snitele de pui

Postat de: elena1988 in Pui

Carnea de pui se da la congelator pentru 30 minute (este mai usor de taiat) Piepturile de pui se taie fasii cam de 1 cm grosime si lungi cat este pieptul de pui. Se pune intr-un vas de...Citeste continuarea

Acadele cu cascaval

Postat de: LALY in Mancare copii

Cascavalul se rade pe razatoarea cu gauri mici. Se pune hartie de copt in tava.Punem stiksurile la distanta de circa 10 cm unele de altele. Cascavalul ras se pune la capatul din mijloc al...Citeste continuarea

Aperitiv festiv

Postat de: meosiris in Aperitive / Garnituri

Facem chiftelutele de curcan. Le taiem in jumatati. Inlaturam cu un cutit coaja feliilor de paine, apoi taiem fiecare felie in 4 bucatele mai mici si le ornam ca in poze. A fost prima data...Citeste continuarea

Alba ca zapada

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Mai intai, pregatim crema: Intr-o cratita cu fundul mai gros punem laptele rece, faina si zaharul. Amestecam bine pana faina este complet dizolvata. Transferam cratita pe foc,...Citeste continuarea

Aperitiv cu somon

Postat de: meosiris in Aperitive / Garnituri

Amestecam branza dulce cu smantana si amestecam cat putem noi de bine ca acest amestec sa devina omogen. Adaugam mararul tocat marunt, somonul taiat si el marunt si condimentam cu sare si piper....Citeste continuarea

İzmir köftesi

Postat de: JustLoveCookin in Oaie

In carnea tocata fin punem ceapa data prin razatoare sau tocata si ea la fel de fin,sarea,piperul,putin oregano si pesmetul. Framantam bine apoi luam bilute cam de marimea unei nuci mai...Citeste continuarea

Arroz verde mexicano - Orez verde...

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Folosind stick blenderul sau robotul de bucatarie se obtine o pasta din patrunjel,coriandru,ceapa,apa,ardei iute,suc de lime si usturoi. Separat,intr-o oala se prajeste uleiul spalat si scurs...Citeste continuarea

Amandina (2)

Postat de: gaby_d in Prajituri

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea si zaharul pana obtinem un amestec ferm , apoi adaugam apa si galbenusurile frecate cu ulei. Mixam bine adaugand apoi...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: lacrimioara in Mancaruri cu carne

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei si o lasam pana se imoaie, punem si o lingurita de boia. Curatam ardei de seminte si codite. Amestecam carnea cu ceapa prajita ,piper,sare...Citeste continuarea

Animalute sarate

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

 Se separa albusurile de galbenusuri.In vasul in care pregatim aluatul mixam galbenusurile cu smantana,sarea,branza data prin razatoare,margarina si jumatate din cantitatea de chimen....Citeste continuarea

Ardei iuti la borcan

Postat de: susu in Conserve

Alegi ardei proaspeti, sanatosi, ii speli si ii lasi la scurs. Fierbi apa cu otetul si restul ingredientelor. Cand clocoteste pui solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele care au fost bine...Citeste continuarea

Aripioare marinate si coapte in...

Postat de: epurasha2bb in Pui

Se spala bine aripioarele si se taie in jumatati acolo unde este cartilagiul.Se lasa la rece acoperite de laptele in care am adaugat condimentele, ierburile, otetul balsamic, ceapa taiata...Citeste continuarea

Aperitiv de craciun

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

1. Facem un amestec din branza si unt, ii dam gust cu piper si boia,apoi cu ajutorul unor forme de fursecuri formam diverse modele si dam totul la rece pentru 15-20 min. 2. Ornam cu bucatele de...Citeste continuarea

Aripioare picante

Postat de: getix in Mancaruri cu carne

Aripioarele se spala , se taie in trei bucati : se folosesc doar primele doua parti. Se pun la fiert in apa rece, in care se dizolva delikat (aproximativ 5-10 min. decand a inceput sa...Citeste continuarea

Aripi de curcan în vin roşu la...

Postat de: ionix in Curcan

Aripile de curcan se taie-n două, se spală bine, se pârlesc (dacă au peri pe ele) şi se spală iar. Se condimentează cu sare, busuioc şi piper iar apoi se aşează în...Citeste continuarea

Aripioare in bere cu sos de ceapa

Postat de: vickyduta in Pui

    Aripioarele se spala bine, se curata de eventuale pene parlindu-se, se sterg cu un prosop si se calesc putin in 2-3 linguri de ulei, apoi se pun intr-o tava. In uleiul ramas se...Citeste continuarea

Alba ca zapada

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Jumatate din cantitatea de lapte se pune la fiert cu zaharul. Cealalta jumatate se amesteca cu faina. Se pune amestecul cu faina peste cel cu zahar, inainte sa se incalzeasca prea tare si...Citeste continuarea

Aperitiv- gogosele cu icre

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad...Citeste continuarea

Avgolemono

Postat de: radu_popovici in Supe

Se inmoaie orezul 30 de minute, apoi se scurge bine. Se toarna supa intr-o oala, se da in clocot, se micsoreaza flacara (lichidul trebuie doar sa bolboroseasca) si se adauga orezul. Se acopera...Citeste continuarea

Arroz al horno

Postat de: radu_popovici in Pui

Se incalzeste cuptorul la 190 °C. Se incing firisoarele de sofran intr-o tigaita si apoi se piseaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa si usturoiul. Se soteaza 2...Citeste continuarea

Ardei umpluti de post

Postat de: Mihaela11_jo in Mancaruri de post

Orezul se lasa cu apa fierbinte 10minute apoi se spala bine. Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul de masline si se adauga orezul; se lasa la foc mic 5 minute. Se lasa sa se...Citeste continuarea

Aripioare dulci - picante

Postat de: luminita20_2006 in Pui

Se face un amestec din 2 linguri sos picant, 2 linguri sos soia si sos worchester, zahar si vin se pun aripioarele curatate si taiate in acest amestec si se lasa cel putin 3 or la macerat. Se dau...Citeste continuarea

Aripioare de pui marinate

Postat de: radu_popovici in Pui

Se spala aripioarele cu grija si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se taie cu un satar varfurile si se arunca. Se taie apoi aripioarele in doua, la nivelul articulatiei. Se...Citeste continuarea

Alune caju prajite cu miere si nuca...

Postat de: radu_popovici in Aperitive / Garnituri

Se rade ghimbirul si se stoarce razatura pentru a colecta sucul. Se combina acesta cu mierea. Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare, si se adauga mixtura de miere. Se amesteca 5-6...Citeste continuarea

Aripioare cu înveliş crocant şi...

Postat de: ionix in Pui

Aripioarele de pui se taie şi se curăţă de cotoare. Se condimenteză cu chilli şi sare iar apoi se lasă la marinat vreo 30 de minute la frigider. Făina se amestecă bine cu...Citeste continuarea

Ardei si rosii umplute

Postat de: Retetegg in Porc

Ardeii si rosiile mari le-am curatat de seminte. Rosiile mici le-am taiat felii. Carnea de porc am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, condimentele si 100 gr pasta de tomate. Am...Citeste continuarea

Alte negrese sau negrute Americane

Postat de: mitinita in Prajituri

Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca ingredientele "ude" (sau lichide). Se amesteca impreuna si se toarna in tava unsa. Eu folosesc o tava de marimea 39x27...Citeste continuarea

Ardei umplut cu salata de pui afumat

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Dezoseazam  pulpa de pui  si o taiem marunt marunt. Apoi punem peste pulpa maruntita  usturoiul pisat si morcovul ras. Condimentam cu sare si piper, stoarcem zeama de lamaie, dupa...Citeste continuarea

Apple Crumble

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se curata merele, se scoate casuta cu samburi si se taie cubulete. Zaharul, merele si scortisoara se pun intr-o tigaie si se lasa acoperit la foc mic sa se calesca usor. Se lasa in jur de o...Citeste continuarea

Amestec de ceai cu scortisoara si...

Postat de: mitinita in Bauturi

Se amesteca ingredientele si se pasteaza intr-un container inchis ermetic. Se adauga o lingurita la o cana de apa clocotinda. Se poate da cadou,fara a uita sa specifici pe o eticheta cum se...Citeste continuarea

Ardei umpluti, reteta delicioasa de...

Postat de: Oana in Mancaruri de post

Cum se prepara Ardei umpluti, reteta delicioasa de post: Ardeii se spala, se scot cotoarele si se lasa la scurs. Ceapa si morcovul se curata, se spala, se taie cubulete, iar morcovul se da pe...Citeste continuarea

Alvita cu miere

Postat de: gugugh in Prajituri

Nucile le curatam de coji, se pun intr-o tava pe care o introducem in cuptor, unde se lasa cam 10 min la foc mijlociu cu usa cuptorului deschisa. Nucile nu trebuie sa se rumeneasca ci decat sa se...Citeste continuarea

Annemarie's Lemon Bars

Postat de: RuxyRux in Prajituri

1.Incalziti cuptorul la 180 grade( sau pe treapta pentru prajituri) 2. Blatul: amestecati untul, faina, zaharul, un praf sare si faceti o coca moale elastica pe care o intindeti pe o foaie...Citeste continuarea

Aperitiv simplu

Postat de: oana_d in Aperitive / Garnituri

Se taie cubulete parizerul sau sunca, se taie fideluta ciupercile spalate si scurse, apoi se amesteca bine toate ingredientele, eventual cu ouale batute spuma.Se pune totul intr-o tava de cozonac...Citeste continuarea

Aperitiv oameni de zapada

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se fac bilute rotunde care se dau prin nuca de cocos. Se lasa 1-2 ore la frigider apoi se pun...Citeste continuarea

Aripioare la cuptor si cartofi stelute

Postat de: corina241 in Pui

 Pregatim un vas care poate fi introdus in cuptor(yena,ceramic,etc.) si-l ungem cu unt. Luam aripioarele ,le spalam si le asezam in vasul de ceramica. Cartofii ii spalam,ii curatam de...Citeste continuarea

Appetizer cu crema de mazare si rubine

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

se pune mazarea la fiert cu telina si usturoiul .puteti pune mazarea cu o zi inainte la inmuiat in apa pentru a fierbe mai usor.se sareaza pipereaza,adaugam supa instant.se lasa la fiert pina...Citeste continuarea

American pie

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Pregatitm aluatul: Punem la mixer, faina, sarea, zaharul si untul moale( la temp camerei), mixam doua minute apoi adaugam si apa, foarte putina la inceput si apoi din ce in ce mai multa pana...Citeste continuarea

Aperitiv cu carne tocata

Postat de: ony in Aperitive / Garnituri

se caleste ceapa cu putin ulei ,se pune peste carnea tocata,se adauga mirodenii,sare,piper si se amesteca totul. se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu pesmet; se imparte...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]