Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 6491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietat
  • 400 gr rosii cherry
  • 50 gr ulei de masline
  • 1 lingurita amidon porumb
  • busuioc
  • oregano
  • 4-5 bilute mozzarella
  • 6-7 masline fara samburi
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj:

Taiem rosiile in jumatati, le curatam de  samburi.

Amestecam rosiile cu amidonul (amidonul impiedica aluatul sa devina umed), uleiul de masline, busuiocul si oregano tocate marunt,maslinele taiate felii si sare dupa gust.

Taiem aluatul de foietatj cu o forma si le asezam in tava usor unsa cu ulei de masline.(eu am folosit tavile pentru briose)

Intepam fundul fiecarei forme cu o furculita si le umplem cu mixul de rosii. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Dupa 15 minute scoatem tava, adaugam mozzarella taiata in cubulete mici si le mai lasam la copt pentru inca 4-5 minute.

Mie mi-au iesit 18 cosulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita