Aripioare dulci - picante

de luminita20_2006 in Pui, 8 Dec 2010 | 4947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare pui(1 kg)
  • - sos picant
  • -sos soia
  • -sos worchester
  • -1 lingura zahar
  • -100ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare dulci - picante:

Se face un amestec din 2 linguri sos picant, 2 linguri sos soia si sos worchester, zahar si vin se pun aripioarele curatate si taiate in acest amestec si se lasa cel putin 3 or la macerat. Se dau la cuptor in acelas sos timp de 40 min la foc mediu( se mai intorc din cand in cand)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci - picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripioare marinate si coapte in malai cu maioneza de usturoi