Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 4 Mai 2017 | 20372 vizualizari

 

Din seria "Doua portii la 20 lei", va propun urmatoarea reteta (chiar mai putin de 20 lei :)) Delicioasa si super rapida!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripioare de pui
  • 2 linguri faina
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri miere
  • 4 linguri sos sweet chilli
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 cartofi rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor:

  • Amesteca intr-un bol faina cu sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si oregano.

  • Taie aripioarele pe jumatate si trece-le pe rand prin amestecul de faina si condimente.

  • Pune intr-o tava hartie de copt si asaza aripioarele.

  • Taie cartofii rondele, asaza-i si pe ei in tava langa aripioare si presara deasupra lor cate putin din amestecul cu faina si condimente.

  • Stropeste aripioarele si cartofii cu ulei de masline si pune tava la 200 de grade pentru 20 de minute, pana ce aripioarele sunt rumene.

  • Amesteca sosul sweet chilli cu mierea si unge aripioarele, apoi mai lasa-le la cuptor inca 10 minute.

  • Serveste aripioarele alaturi de cartofi copti si putin chivas deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]