A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ardei umpluti -post

Postat de: nadina73 in Mancaruri de post

Se curata si se toaca ciupercile,se calesc in ulei cu ceapa tocata Se pune orezul cu legume peste ciuperci se condimenteaza cu sare ,piper . Se lasa sa fiarba 7-8minute ,nu se pune apa ....Citeste continuarea

Avocado umplut cu kaiser si...

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

se taie avocado se scoate simburele;kaiserul se taie marunt se amesteca cu cascavalul ras,sare si piper dupa gust si se umple avocado apoi se,, lipeste ,,se pun scobitori si se imbraca cu...Citeste continuarea

Ayam Rica-Rica (Pui fript si...

Postat de: nico15 in Pui

Bucatile de piept de pui se pun la prajit separat in ulei, se lasa pana prind o culoare frumoasa aurie-maronie, dupa care se scot pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de ulei....Citeste continuarea

Aperitiv rece cu labaneh

Postat de: Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri

Se amesteca bine intr-un bol iaurtul , labaneh si supa de ceapa. Morcovii si castravetii se curata de coaja si se taie in jumatati sau sferturi; ardeiul se feliaza pe lung. Se serveste sosul (...Citeste continuarea

Apple Butter

Postat de: dentistutza in Dulceata / Gem

Merele se spala bine si se taie sferturi. Asa, cu tot cu coaja si samburi se pun intr-o cratita incapatoare (ideal ar fi un tuci mare), se stropesc cu otetul si se pun pe aragaz la foc mic sa...Citeste continuarea

Aperitiv din cartofi

Postat de: silvi0ara in Aperitive / Garnituri

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit se se taie in 2(nu trebuie curatati de coaj).Se pune intr-o tava uleiul si se aseaja...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne

Postat de: silvi0ara in Mancaruri cu carne

Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii spalati si curatati. Se aseaza intr-o cratita in care se pune putin ulei de masline si se prajesc putin pana capata o culoare aramie....Citeste continuarea

Arici umpluti cu carnati

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg oulele si se amesteca cu cartofii,se face ca o pasta, se asezoneaza cu sare si piper. Carnatii...Citeste continuarea

Aripioare de pui cu sos de telina

Postat de: LALY in Pui

Curatam aripioarele,le parlim la flacara aragazului,apoi le spalam si le scurgem.Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea,otetul,si uleiul.Adaugam apoi ceapa si usturoiul tocate...Citeste continuarea

Antricot de porc cu legume la cuptor

Postat de: nico15 in Porc

Reteta se prepara in 2 etape 1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi...Citeste continuarea

Andive cu somon

Postat de: nico15 in Salate

Se spala andivele se sterg frunzele pentru a se absorbi surplusul de apa, se taie somonul in cubulete foarte subtiri si se amesteca cu dressingul format din uleiul de masline si lamaie, se taie...Citeste continuarea

Aperitive cu ciuperci

Postat de: ionix in Aperitive / Garnituri

Preparare aluat: Facem maiaua: peste drojdie punem laptele caldut si zaharul. presaram putina faina si lasam maiaua la dospit. Cand maiaua este gata o turnam in mijlocul fainii, presaram si...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu varza si stafide

Postat de: divainbucatarie in Muraturi

Punem pe fundul borcanului cateva boabe de piper, 1/4 lingurita boabe de mustar si o frunza mica de busuioc. Radem varza, o saram foarte putin si adaugam stafidele. Amestecam pentru ca...Citeste continuarea

Anghinare

Postat de: elfix in Mancaruri de legume

Daca culegem din gradina maciuliile , avem treaba :)) explic: mai intai  punem intr-un vas maricel apa rece , 2 linguri de faina si 2 lamai taiate cu care frecam zdravan anghinarile curatate....Citeste continuarea

Ardei cu branza de burduf

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Se curata ardeii,se scot semintele,se spala bine si se pun la scurs. Pachetul de unt se mixeaza spuma si se adauga pe rand cate putina branza de burduf pana se pune toata.Rezulta o crema de...Citeste continuarea

Aripi de pui si conopida pane

Postat de: gugugh in Pui

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida mica, 3 oua. Am procedat astfel: aripile de pui le.am spalat , le.am taiat varfurile si le.am...Citeste continuarea

Aripioare de pui prajite

Postat de: elena1988 in Pui

Se taie cioturile de la aripioare, se dau prin condimente pentru pui, si se prajesc in baie de ulei, pana devin aurii, separat se curata cativa cartofi,si se pun la fiert, se face un pireu....Citeste continuarea

Aripioare de pui

Postat de: elena1988 in Pui

Aripioarele de pui se spala si se taie cioturile si se arunca, aripioarele gata curatate se taie in doua, se aseaza intr-o tava de yena peste ele se pune apa, uleiul, sarea, piperul, condimentele...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu crema de branza la...

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs. Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi...Citeste continuarea

Amandine II

Postat de: bitza in Prajituri

1 Blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza iar pana se intaresc bat.Se adauga apa si galbenusurile frecate cu ulei.Se amesteca cu lingura de jos in sus.Treptat se...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: nico15 in Porc

Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul se taie in 2 bucati. Se trece la pregatirea carnii, Se toaca ceapa(3 cepe) sau se...Citeste continuarea

Aperitiv din cartofi

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand s au fiert se scurg si se fac ca pentru pireu.Se toaca marunt ceapa verde si cea rosie,salamul si castravetii murati...Citeste continuarea

Aperitive cu telemea de vacă

Postat de: ionix in Aperitive / Garnituri

Preparare aluat: Incepem prin a face maiaua. 3-4 linguri cu apa caluta se pun peste drojdia cu zahar. Se presara putina faina si se lasa la dospit. Faina o punem intr-un vas iar in mijloc...Citeste continuarea

Aperitive

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

 Ingredientele se aseaza pe platouri dupa inspiratia de moment . Legumele au fost aranjate de verisoara Marcela !!! Citeste continuarea

Aperitiv drob de pui in bacon

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Sarea se pune mai putina decat de...Citeste continuarea

Ardei bulgaresti in otet

Postat de: AndreeaMaria in Conserve

Puneti intr-o oala sa fiarba otetul cu apa  + piper,sare,zahar si miere. Telina se taie in cubulete; Asezati in borcan ardeii,cubuletele de telina si frunzele de telina. Turnati...Citeste continuarea

Ardei umpluti ardelenesti

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Ceapa si prazul le curatam,le spalam si le tocam marunt. ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem cubulete. 1 rosie o curatam de pielita si o dam pe razatoare. intr-o tigaie punem...Citeste continuarea

Amandina

Postat de: nico_nico in Prajituri

Pentru blat separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.Cand s-a dublat ca volum se adauga cacaua si faina.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de...Citeste continuarea

Aripioare de pui in sos de vin

Postat de: miha in Pui

Ceapa si ardeiul tocate marunt se pun la calit in ulei de masline. Cand s-au inmuiat se adauga aripioarele curatate si spalate si se perpelesc pe toate partile. Se stinge totul cu sucul de rosii...Citeste continuarea

Amur alb pane

Postat de: izulika in Peste

Pestele se spala cu apa rece apoi se sterge cu un servetel de apa si se sareaza. Ouale se amesteca cu un vf cutit piper si 1 lingurita delicat. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se ia...Citeste continuarea

Albina

Postat de: nico_nico in Prajituri

Pentru foi se pun toate ingredientele intr-un castron , mai putin faina, se lasa pe foc pana da in 2-3 clocote apoi se lasa la racit putin si se adauga faina.Se amesteca pana se obtine un aluat...Citeste continuarea

Aripioare de pui crocante facute in...

Postat de: Sylvia in Pui

Preparare : lasam aripioarele spalate bine si sterse in prealabil la macerat in amestecul de condimente si ulei de masline pentru macar o ora. Le aranjam apoi frumos in vasul roman si  turnam...Citeste continuarea

Aperitiv pomisor

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se taie sunca bucatele sau triunghiuri,la fel si cascavalul Castravetele se taie in cubulete Rosiile se spala si se lasa intregi Se aseaza pe pomisor...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Postat de: ony in Mancaruri de legume

ardeii se spala,se taie pe jumatate lasand coditza (pt aspect);se curata si se aseaza in tava unsa cu ulei;apoi se fierbe orezul cu ceapa,ciupercile;se sareaza,se pipereaza;knd totul esta gata se...Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de: lia in Conserve

Spalam ardeii, le taiem coditele si-i indesam cu grija sa nu-i rupem, in borcanele dinainte spalate. In fiecare borcan, adaugam cate 1 lingurita, rasa, de sare, apoi umplem borcanele cu otetul de...Citeste continuarea

Amandine(by bitza)

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine ,dupa care se pune zaharul si se mai mixeaza.Se amesteca bine galbenusurile cu apa si uleiul,Se pun galbenusurile peste albusul batut bine si se...Citeste continuarea

Aluat pizza

Postat de: bitza in Pizza

Intr-un vas se pune faina,drojdia uscata,zaharul si sarea si se amesteca.Se toarna laptele si uleiul,se adauga uleiul si se framanta un aluat care se pune intr-un vas si se acopera cu o folie...Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de: medioto59 in Conserve

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.Separat facem urmatorul amestec:apa, otet , sare,zahar , boabe de mustar, boabe de piper si cateva frunze de dafin.Aducem la fierbere si apoi turnam...Citeste continuarea

Ardei gras si conopida, murate

Postat de: lia in Conserve

Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii taiem in bucati mari. Spalam 2 borcane de 3L, adaugam cate o crengta de marar, una de telina si...Citeste continuarea

Ardei gras umplut cu urda si cas

Postat de: burdulea56 in Aperitive / Garnituri

Se prepara o pasta din urda, cas de oaie razuit pe razatoarea cu gauri mici, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper macinat, boia, sare (eu am mixat totul cu blenderul). Ardeii spalati se...Citeste continuarea

Aripioare crocante cu sos de telina

Postat de: miha in Pui

Sticks-urile se macina foarte bine pana se obtine un pesmet fin pe care il punem intr-o farfurie. Intr-o alta farfurie se bate oul foarte bine cu sare, piper si cimbru. Aripioarele curatate,...Citeste continuarea

Albinita

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se amesteca  pt foi  zaharul ,laptele,ouale,mierea,untura,bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie pe baia de abur pana isi schimba culoarea,dupa care se lasa la racit.Dupa  ce s-a...Citeste continuarea

Ardei iuti (taiati) la borcan

Postat de: kamy in Conserve

Se spala ardei iuti,se taia feliute sau bucatele mai mici,cu samburi cu tot pana la codita,se pun in borcane iar peste otet si sare (intr-un l de otet se dizolva o lg de sare. Simplu... Citeste continuarea

Ardei copti cu smantana

Postat de: meosiris in Mancaruri de legume

-Ardeii se coc...eu i-am copt in cuptor...apoi se curata si se taie fasii potrivite. -Se toaca ceapa iar morcovul se da pe razatoare, apoi se calesc in putin ulei. -Dupa ce s-au calit...Citeste continuarea

Ardei iuti la otet

Postat de: luminita20_2006 in Conserve

Ardeii iuti se spala si se pun pe un prosop. Se face un amestesc din 2 l otet cu 3 l apa , miere, zahar , sare si boabe de mustar si se pune la fiert. Ardeii se aseaza in borcane, cand fierbe...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: maria_claudia in Prajituri

Ptr blat : galbenusurile se freaca cu uleiul turnat treptat, se bat albusurile spuma cu zaharul si apa, incorporezi galbenusurile, faina si cacaua amestecand de jos in sus.Coci blatul 30-35min la...Citeste continuarea

Ardei si dovlecei umpluti

Postat de: maria_claudia in Mancaruri cu carne

Se dau prin masina de tocat, carnea,pieptul si kaizerul ,se rastoarna intr-un lighenas ,apoi ceapa tocata marunt se caleste  impreuna cu uleiul. Cand este calita adaugam bulionul  si...Citeste continuarea

Ardei scazuti cu sos de rosii

Postat de: mimmi in Porc

Se spala ardeii,se curata de cotor si se umplu cu urmatoarea compozitie:carnea tocata se amesteca cu oul,orezul,sare,piper,boia si marar. Sosul :Ceapa se curata se taie marunt si se caleste...Citeste continuarea

Alivanca

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Branza de vaci se mixeaza impreuna cu galbenusurile, se adauga smantana, faina, malaiul, untul moale la temperatura camerei si un praf de sare. Dupa ce compozitia s-a omogenizat foarte bine se...Citeste continuarea

Aperitive cu crema de branza si somon

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Se piseaza telemeaua cu o furculita,se adauga smantana,piper,marar si se amesteca.Se taie gogosarul,putin file de somon marunt si se adauga in crema de branza.Se scobesc rosiile,castravete il...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]