Aripioare de pui in sos de vin

de Miha in Pui, 27 Oct 2010 | 8202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin
  • 1/2 capatana de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos de vin:

Ceapa si ardeiul tocate marunt se pun la calit in ulei de masline. Cand s-au inmuiat se adauga aripioarele curatate si spalate si se perpelesc pe toate partile. Se stinge totul cu sucul de rosii si se aduce la punctul de fierbere. Adaugam si vinul, putina apa daca mai este nevoie, cat sa se acopere carnea si acoperim cu capac. Potrivim gustul de sare si piper. Fierbem la foc mic pana scade sosul si carnea este fiarta si se desprinde de pe oase.

Cand este aproape gata adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

kamy 1

27.10.2010, 20:54

bn aratapui nu-mi trebuie ca de asta am mancat ...si cu mamaliga dar o bere parca,parca..mi-ati facut pofta....fug si las...5f

Miha 1

28.10.2010, 11:06

Anca, accept schimbul.
Asa e Maria...cu mamaliga e foarte bun.
Roberta, pielea e cahhhh...
Ela, iti ajung 3 furculite?
Cami, la pranz te astept cu berea.

Sylvia 1

28.10.2010, 15:41

Super tare imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]