Amur alb pane

de izulika in Peste, 27 Oct 2010 | 9411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati amur alb
  • 100 g malai
  • 2 oua
  • delicat
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amur alb pane:

Pestele se spala cu apa rece apoi se sterge cu un servetel de apa si se sareaza. Ouale se amesteca cu un vf cutit piper si 1 lingurita delicat. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se ia fiecare bucata de peste se da prin malai, ou,malai si se pune la prajit la foc mic, se rumeneste pe ambele parti si se scoate pe hartie absorbanta. Se serveste cu mujdei de usturoi, lamaie si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Amur alb pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

27.10.2010, 13:04

ce faina-i farfuriaaaaaaaaa

izulika 1

27.10.2010, 13:25

da, in forma de peste si mie imi place mult

elena1988 1

19.01.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste avat cu cartofi- la cuptor