A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aluat de foietaj cu osânză (hai)

Postat de: diaconta in Dulciuri

Pentru Coca 1, se amesteca toate ingredientele si se framanta cu apa minerala. Trebuie sa rezulte un aluat destul de ferm. Osânza o amestecam cu faina, pentru a face priza mai buna la...Citeste continuarea

Avocado cu salata de cruditati si...

Postat de: mamaieelena in Fructe de mare

Se incepem prin a pregati salata de cruditati astfel: morcovul si telina se curata si se spala dupa care se vor taia julienne. Se pun intr-un castron si se amesteca cu maioneza si pestele ton...Citeste continuarea

Andive cu branza, seminte si nuci

Postat de: SanatateAcasa in Salate

Se intinde branza pe frunzele de andive, se presara semintele si nuca. Se poate servi ca aperitiv, inaintea felului principal. Andive cu branza dulce si nuca. Puteti inlocui semintele si...Citeste continuarea

Anghinare cu sos de iaurt si usturoi

Postat de: Brindusa in Aperitive / Garnituri

 Mai intai se pregateste anghinarea. Pentru aceasta i se taie coada (daca are), apoi petalele mai mici chiar de langa coada (cam 3 randuri de petale), apoi 2-3 cm din varf. Se spala...Citeste continuarea

Aripioare KFC

Postat de: MIUTA in Pui

La inceput se spala si se curata foarte bine aripioarele. Intr-un bol amestecam sare,piper,condiment cu gust de pui si un varf de lingurita cu boia iute. Se ia fiecare aripioara si se...Citeste continuarea

Ardei cu salata de sunca

Postat de: Florica in Aperitive / Garnituri

Salata: Taiem sunca pestisori, curatem telina si o dam prin razatoarea mare, dupa care taiem castravetii murati cubulete mici/fasii si eventual razuim putin ardei. Amestecam totul, impreuna cu...Citeste continuarea

Ardei umpluti de post

Postat de: SanatateAcasa in Mancaruri de post

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori si semintele. Se dau deoparte si se pregateste umplutura. Se taie ceapa marunt. Se spala...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: mitinita in Prajituri

  Se separa albusurile si se bat spuma impreuna cu apa si zaharul,iar galbenusurile se mixeaza cu uleiul. Se incorporeaza usor albusurile peste galbenusuri. Separat,cernem cacaoa si...Citeste continuarea

Armonia di gorgonzola

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Faceti un sos béchamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola IGOR. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest...Citeste continuarea

Apple crumble

Postat de: irena in Prajituri

Faina se amesteca cu 100 gr zahar brun si cu untul rece,pana se formeaza un aluat sfarmicios. Merele curatate si taiate cubulete se aseaza intr o forma termorezistenta ,unsa cu unt.Peste mere...Citeste continuarea

Ştrudel cu mere

Postat de: VERONICA2607 in Prajituri

Merele se rad si se amesteca impreuna cu zaharul si scortisoara. Se ia foaia de placinta se aseaza 1/4 din cantitatea marului la unul dintre capete, iar restul foii se unge cu ulei. Se...Citeste continuarea

Ardei Umpluti

Postat de: gatiticuspor in Porc

Pentru aceasta reteta eu am folosit 4 ardei kapia pe care i-am taiat in 3 caci erau foarte mari si nu ii puteam umple. A fost pentru prima oara cand i-am gatit logodnicului meu aceasta reteta si...Citeste continuarea

Aripioare de pui cu sos de mustar

Postat de: Mariuka in Pui

Se spala aripioarele de pui, se presara cu sare si piper si se prajesc in ulei incins 10 minute. Cat timp se rumenesc se pregateste sosul astfel: se amesteca mustarul cu vinul alb si se adauga...Citeste continuarea

Aripioare de pui marinate

Postat de: Retetegg in Pui

Am pregatit sosul intr-un bol incapator. Am pus toate ingredientele (usturoiul doar taiat pe jumatate) si am omogenizat bine cu o lingura. Aripioarele bine spalate (si cu varfurile acelea...Citeste continuarea

American Pancakes (clatite americane)

Postat de: dakris in Dulciuri

Ouale, laptele, untul moale, zaharul si esenta le mixam pana se topeste zaharul. Incorporam faina si praful de copt (amestecate in prealabil intr-un bol) si, iarasi, mixam aluatul bine astfel...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez

Postat de: radu_popovici in Mancaruri de legume

 Se fierbe orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.  Se incinge cuptorul la 190 °C. Se unge cu ulei o tava de copt, sau un platou ceramic. Se taie ardeii in jumatate, pe lungime...Citeste continuarea

Aperitiv cu sunca presata

Postat de: irena in Aperitive / Garnituri

Asez o felie sunca presata si o felie branza topita si alternez pana termin cu sunca presata.Invelesc in folie si dau la frigider cateva ore apoi tai fasii groase de 2 cm. Citeste continuarea

Aripi de pui cu sos de ciuperci si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Aripile de pui le condimentam cu usturoi, cu boia dulce si condiment de pui si le stropim cu ulei de masline si le lasam la rece 30 min. Ficatul se taie cubulete mici, iar ciupercile se pun la...Citeste continuarea

Ananas fript cu inghetata

Postat de: meosiris in Dulciuri

Curatam ananasul de coaja, il taiem felii rotunde apoi scoatem miezul fiecarei felii deoarece este un pic cam tare. Turnam peste ananas mierea, scortisoara si ghimbirul macinat si amestecam...Citeste continuarea

Aripi picante cu cartofi la cuptor

Postat de: Sim0naWorld in Pui

Aripioarele le-am taiat in 3, aruncand varful. Le-am spalat si curatat bine. Am amestecat  condimentele cu usturoiul pisat si ulei de masline. Am adaugat si sucul de la o jumatate de...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

 Blatul Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza  pana se intaresc . Galbenusurile se freaca cu apa si uleiul si se adauga la albusuri.Se amesteca cu lingura de jos...Citeste continuarea

Aperitiv cu somon afumat

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Din ingredientele pentru blat se framanta un aluat pana nu se mai lipeste de mana( daca mai este necesar mai adaugati 1-2 linguri de faina). Infoliem aluatul si-l dam la rece pana pregatim...Citeste continuarea

Acqua cotta

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

In cratita cu ulei incins,pui ceapa taiata pestisor,prazul si tulpina de telina rondele,morcovul si ardeiii cubulete,2catei de usturoi zdrobiti si lasi sa se caleasca 2-3min,dupa care adaugi...Citeste continuarea

Aperitive in foietaj

Postat de: cris2711 in Aperitive / Garnituri

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade . Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare. Prima umplutura: Feta,50 gr. somon afumat, 1...Citeste continuarea

Aripioare de pui la cuptor

Postat de: mon in Pui

Pregatim un amestec din cele trei linguri de condiment, ulei, boia, piper. Tavalim aripioarele in acest amestec si lasam la rece 20 minute. Ungem o tava cu putin ulei, punem usturoiul tocat,...Citeste continuarea

Aperitiv cu rosii

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Busuioc am folosit uscat, pentru ca tufa mea de busuioc verde...s-a prapadit. Tare rau mi-a parut! Daca aveti busuioc verde nu ezitati sa-l folositi. Rosiile se spala, li se taie cate un...Citeste continuarea

Aperitiv rapid

Postat de: alba_zori in Aperitive / Garnituri

Pregatim feliile de paine fara drojdie in patratele pe o farfurie,punem in straturi pestele taiat in patratele si stropim cu lamaie si ulei,punem felioara de ardei si rosia ,punem un pic de...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Incepem cu siropul de zahar ars, caramelizam cele doua linguri de zahar si inainte sa luam de pe foc stingem cu putina apa rece, apoi lasam la racit pana se dizolva caramelul. Albusurile se bat...Citeste continuarea

Amandina

Postat de: mon in Prajituri

Pregatesti blatul asa:Separi albusurile de galbenusuri,bati albusurile spuma tare,cu un praf de sare.adaugi zaharul,apa si galbenusurile,(pe care le-ai frecat mai intai cu ulei).amesteci totul cu...Citeste continuarea

aripioare cu susan si cartofi natur

Postat de: iri_love in Pui

Aripile se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se trec prin susan ,iar apoi se prajesc in ulei.   Separat se curata cartofii, se spala si se taie cuburi sau dupa preferinta...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: marinicayou10 in Prajituri

Blat: Batem tare albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul. Urmeaza galbenusurile, romul, faina, cacaoa, praful de copt, nessul si batem foarte bine.Punem intr-o tava mica si dam la cuptor...Citeste continuarea

Aripioare la cuptor cu sos de ceapa...

Postat de: vickyduta in Pui

In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie. Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de vita

Postat de: vickyduta in Vita

Se curata ardeii de cotoare si seminte. Carnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu ceapa taiata cuburi, orezul bine spalat, bulionul, cimbrul, piperul, putina apa rece, sarea si...Citeste continuarea

Aperitiv cu peste si avocado

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Pestele, untul, avocado curatat se pun in bol si cu blendarul manual am pasat totul apoi am adaugat si sucul de lamaie. Am dat la frigider pasta si am fiert ouale 15 minute. Bagheta taiata...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Prepararea blatului: (Pentru masurarea ingredientelor am folosit o cana de 150 ml) -mixam bine toate ingredientele -turnam in tava de copt( 34 x 24 x 3,5 cm)unsa cu ulei si tapetata...Citeste continuarea

Aripioare in sos de smantana

Postat de: iri_love in Pui

Se iau aripile de pui si se spala dupa care se pun la fiert. Se spumuiesc si se lasa la fiert pana scade apa inainte de a opri o cana din zeama in care a fiert aripile. Dupa ce a scazut apa...Citeste continuarea

Alfajores - fursecuri argentiniene...

Postat de: Criss in Prajituri

Se bate untul moale cu zaharul, vanilia pana devine spumos. Se adauga oul + galbenusul, se bate pana devine o crema lucioasa, dupa care se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt....Citeste continuarea

Amandine

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul ca la maioneza, se adauga esenta de rom si siropul de zahar racit. Se toarna peste...Citeste continuarea

Alba-ca-Zapada

Postat de: alinutzika in Prajituri

Se fac mai intai foile. Se amesteca toate ingredientele. Se imparte compozitia in 4 bucati, care se intind fiecare si se coc pe rand pe dosul tavii, la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca putin...Citeste continuarea

Ananas copt in sos vanilat de...

Postat de: ReeaB in Dulciuri

Se curata ananasul, se tavaleste bine prin zahar, se aseaza intr-un vas ce rezista in cuptor. Se amesteca zaharul ramas cu scortisoara, vanilia si zeama de portocale si se pune in tava. Se...Citeste continuarea

Arancini di riso

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Puneti la fiert orez in apa sarata in asa fel incat cand orez va fi fiert apa sa fie absorbita toata in asa fel incat amidonul sa ramana si orezul va fi lipicios. Luati de pe foc adaugati untul,...Citeste continuarea

Aperitiv din creveti, peste afumat...

Postat de: mamaieelena in Fructe de mare

Crevetii curatati si spalati, pestele taiat bucati mai mici, usturoiul curatat si tocat marunt si la fel procedam si cu gingerul. Brocolii curatat si desfacut in buchetele se pune intr-o cratia si...Citeste continuarea

Aperitive cu oua suedeze

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Fierbeti ouale de prepelita [sa fie tar ]. Le decojiti. Preparati o compozitie ca pentru chiftele din carnea ce ati scos-o din carnati, mustar, ou, sos, lapte, pesmet si verdeata....Citeste continuarea

Appletini cocktail

Postat de: Retetegg in Cocktail

Combinam vodka, suc de mere, felii de lime si gheata, apoi obtinem un cocktail mega buun :) Gheata am folosit-o cuburi dar merge sa fie si maruntita. Citeste continuarea

Amandina

Postat de: eduard_09 in Prajituri

BLAT: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta, apoi se adauga peste albusuri. Se...Citeste continuarea

Amandinele mele de casa

Postat de: Mariuka in Prajituri

Blatul :  Ouale se bat cu zaharul, se adauga iaurtul si uleiul treptat, sarea si cacao si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina pana aluatul are consistenta unei...Citeste continuarea

Alba ca Zapada

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

FOI Ouale se freaca spuma cu zaharul. Se adauga uleiul si se amesteca in continuare. Se adauga amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina amestecand in continuare. Se framanta pana...Citeste continuarea

Ardei copti umpluti cu cascaval ,...

Postat de: alinutzika in Mancaruri de legume

Se baga cate o bucata de cascaval in fiecare ardei si se sareaza. Pe fundul unei tavi se pun cateva bucatele mici de unt si cateva firisoare de salvie. Se pun deasupra ardeii. Peste ei se pun...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]