Aperitive cu ciuperci
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriCuratam, spalam, condimentam si calim ciupercile in putin ulei pana isi lasa apa si se inmoaie. Taiem aluatul foietaj cu pintenul, il asezam in formele de briose. Ungem cu pasta de...Citeste continuarea
Andive la grătar cu sos de iaurt
Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / GarnituriAndivele se curăță de primele foi. Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie. Se pun pe grătarul încins și se lasă...Citeste continuarea
Aperitiv cu pepene verde,...
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriPepenele taie felii, apoi în cubulețe. Brânza Gorgonzola, deasemenea se taie cubulețe. Pe un băț de frigăruie se montează aperitivul, o bucată de pepene, una de...Citeste continuarea
Aripi de pui in sos aromat
Postat de: dariadeea in PuiMai intai se spala si se curata aripile iar apoi se oparesc in apa clocotita cu un praf de sare.Se scot si se scurg bine si se ung cu untul topit si se presara condimente de pui peste.Se aseaza in...Citeste continuarea
Alioli
Postat de: botcrina in SosuriAlioli Într-un vas înalt blendăm 4 căţei de usturoi, adăugăm albuşurile, după care punem ulei puţin câte puţin până devine un sos cremos. Blendăm...Citeste continuarea
Avocado cu branza fina din lapte de...
Postat de: Bunica in SalateScoatem samburele de la avocado si asezonam cu sare si piper. Branza,rosiile ,ceapa,patrunjelul se toaca marunt si se stropesc cu o lingurita ulei de masline. Se iua cu o...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: dariadeea in PrajituriMai intai am pregatit blatul: am separat albusurile de galbenusuri,am batut albusurile spuma tare cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul,apa si galbenusurile frecate cu ulei.Am amestecat cu o...Citeste continuarea
Ardei copti cu sos
Postat de: deyzy93 in Mancaruri de legumeSe coc ardeii si se curata. Apoi se taie ceapa marunt si se pune pe foc cu putin ulei (eu am folosit ulei de masline) si putina sare. Pe parcurs se adauga cate o canita de apa pentru a...Citeste continuarea
Aripioare de pui umplute cu branza
Postat de: Oana in PuiAripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei. Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde...Citeste continuarea
Aperitive cu legume si branzeturi...
Postat de: gaby_d in Aperitive / GarnituriIn ordinea de pe (tricouri ) platou: -Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry. -Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si...Citeste continuarea
Aperitiv "Taci si inghite"
Postat de: Irina in Aperitive / GarnituriAm dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel. Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt. Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus...Citeste continuarea
Ardei umpluti
Postat de: Alina26 in Mancaruri cu carne1.Curatam si tocam toate legumele si le punem la inabusit,intr-o tigaie cu putin ulei si sare.Dupa ce s-au inmuiat putin legumele,adaugam orezul apoi sosul de rosii.Mai lasam 5 minute pe foc.Lasam...Citeste continuarea
Ardei umpluti cu carne de pui si...
Postat de: gabrielacuisine in PuiTocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoarea mica apoi le innabusim in ulei, picurand din cand in cand putina apa pana se inmoaie. Tocam mararul si il amestecam cu carnea,ciupercile, ceapa...Citeste continuarea
Aripi de pui cu masline si cartofi...
Postat de: gurita_ta2005 in PuiCartofii se curata de coaja si se taie in patru.Ceapa se taie rondele,iar ardeiul gras cubulete. Se spala aripile de pui,se sterg cu un prosop de hartie si se pun la calit intr-o tigaie.In...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: adasev12 in Prajituriblatul: Mixam galbenusurile cu uleiul. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare., apoi adaugam zaharul si batem pana devine lucios. Amestecam cele doua compozitii, adaugam apoi apa si...Citeste continuarea
Aperitiv drob
Postat de: ralu_ca in Aperitive / GarnituriMaruntaiele si pieptul de pui se spala bine pana apa iese curata, se pun apoi impreuna la fiert in apa cu sare. Se taie ceapa si usturoiul rondele, se toaca marunt mararul si patrunjelul. Pana...Citeste continuarea
Amestec de cinci condimente:...
Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Reteta de vedetaAmestestecul se poate gasi in magazine cu condimente sau la cele naturiste, iar ingredientele se pot folosi fie macinate, fie intregi. Acest amestec este esential in bucataria din sudul Chinei...Citeste continuarea
Aperitive cu carne de curcan si branza
Postat de: Dea_Dea in CurcanCarnea tocata se condimenteaza cu sare. Se pune tigaia la incins si se fac placintele de carne , care se rumenesc pe ambele parti. Se lasa la racit un pic. Branza se taie feliute , nu foarte...Citeste continuarea
Arc de creveti cu orez basmati
Postat de: doralinda72 in Fructe de mareCuratam crevetii de carapace si cap, dar lasam cozile. Cu ajutorul cutitului, crestati pe mijloc in spate pana ajungeti la codite si crestati si coditele putin ptr ca prin fierbere, va lua forma...Citeste continuarea
Amandine glazurate cu fondant
Postat de: diana_k in PrajituriIncepem cu fondantul: Pentru inceput punem un vas la congelator. Intr-o oala incapatoare se pune apa si se toarna zaharul in mijloc, se da pe foc avand grija ca atunci cand v-a incepe...Citeste continuarea
Aperitiv cu piept de pui
Postat de: elenita in Aperitive / GarnituriPieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa, dupa care l-am tocat la robot. Legumele au fost si ele spalate, apoi au fost tocate marunt sau in cubulete, dupa preferinta fiecaruia. Intr-un...Citeste continuarea
Aperitiv cu spanac si branza
Postat de: getix in Aperitive / GarnituriPregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul , ca la maioneza, sarea,...Citeste continuarea
Aperitiv cu ardei gras si branza de...
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriArdeii se spala bine, se taie cu grija pentru a le scoate capacul usor, se clatesc si se pun la uscat. Branza de burduf se striveste cu o furculita, se pune smantana, ceapa verde si mararul...Citeste continuarea
Aperitiv drob de pui
Postat de: camelia75 in Aperitive / Garnituri1.Spalati ficatul si carnea de pui, apoi le puneti la fiert in oale separate. Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt. 2.Puneti ouale la fiert timp de 7 minute. 3.Cat timp...Citeste continuarea
Aripioare de pui gratinate
Postat de: elucubratiiculinare in PuiAripioarele de pui se condimentează cu sare și piper și se prăjesc ușor în ulei pe ambele părți. Se adaugă broccoli desfăcut buchețele cât mai mici și stropim totul cu 50...Citeste continuarea
Amandina
Postat de: annemarry in PrajituriBlatul : separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si un praf de sare.Apoi adaugam galbenusurile peste albusuri,punem 3-4 linguri de...Citeste continuarea
Ardei umpluti cu carne
Postat de: Patricia_Iordache_79 in PorcSpalam ardeii si le scoatem cu grija cotorul si semintele. Tocam ceapa si dam morcovul pe razatoarea cu gauri mici. Punem putin ulei intr-o tigaie si calim usor ceapa si morcovul adaugand...Citeste continuarea
Ardei umpluti
Postat de: cristeena20 in Porc- Spalam ardeii si ii scobim. Am lasat capacul frumos taiat, cu codita cu tot si l-am pastrat.Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si prajim pe toate partile ardeii grasi. Ii scoatem si ii...Citeste continuarea
Arpacas cu pui
Postat de: CookieMonster in Pui1. Arpacasul se pune la inmuiat pentru 2 ore si carne de pui la fiert pentru 40 - 50 de minute ( era cocos de tara) 2. Carnea se scoate, se lasa la racit, se dezoseaza si se pune la...Citeste continuarea
Ardei umpluti la cuptor
Postat de: ioana_malia in Aperitive / GarnituriSpalam si punem cartofii la fiert in coaja. Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca apoi incepem sa-i curatam de coaja ca mai apoi sa-i zdrobim cu furculita . Ardeii ii spalam, ii taiem pe...Citeste continuarea
Aperitiv cu Miez de lapte
Postat de: diaconta in Aperitive / GarnituriMiezul de lapte ,rosiile si ridichile le-am taiat felii. Din feliile de prosciutto am facut cateva rulouri în care am pus miez de lapte,felii de ardei si marar. De asemenea am mai...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: gabrielacuisine in PrajituriPentru blat , am separat ouale, am batut albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adugam galbenusurile pe rand, uleiul, si apoi incorporam faina amestecata cu cacaoa si praful de copt cu...Citeste continuarea
Aperitiv drob de ciuperci
Postat de: vio_dreams in Aperitive / GarnituriCalim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse. Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare. Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste...Citeste continuarea
Amandine de post
Postat de: Creatsa in Mancaruri de postIntr-un bol amestecam faina,cacaua,sarea ,praful de copt si bicarbonatul. Separat mixam zaharul cu uleiul si zaharul vanilat apoi adaugam treptat apa.Adaugam amestecul de ingrediente uscate si...Citeste continuarea
Aripioare picante cu garnitura de orez
Postat de: Elena_Daria in PuiTaiem aripioarele in 2, le spalam si le curatam bine. Intr-un bol mai mare amestecam condimentele cu uleiul de masline si pasta de rosii. Punem aripioarele in amestecul de condimente dam la...Citeste continuarea
Aperitiv "Delaco"
Postat de: Bunica in Aperitive / GarnituriBagheta se taie felii. Luam o felie de paine si o ungem cu ceva fin. Pe o alta felie punem o felie de Miez de lapte. Cascavalul il asezam pe ultima felie. Le ornam dupa pricepere...Citeste continuarea
Aperitiv cu Miez de Lapte Delaco
Postat de: Constelatialeu in Aperitive / GarnituriAm taiat in bucatele mai mici miezul de lapte,iar unul l-am lasat intreg,rosiile cherry le-am taiat pe din doua in forma de nufaras,am taiat si bucatele de morcov,ridiche,masline si am presarat cu...Citeste continuarea
Aperitiv cu urzici și tofu
Postat de: panacris in Mancaruri de postAluatul de foietaj se lasă la dezghețat. Între timp se curăță urzicile, se dau în clocot cca. 10 minute, se strecoară și se lasă la rece. După ce s-a dezghețat...Citeste continuarea
Aperitiv cu avocado și Joya
Postat de: panacris in Mancaruri de postAvocado, usturoiul, se curăță, se pun în tocător, se adaugă sare, piper, ulei după gust și un pahar de iaurt natur Soya, se mixează cca. 3 minute până ce se obține o pastă...Citeste continuarea
Alba ca Zapada (Lamaita)
Postat de: TAB1TA in PrajituriFoi: Se mixeaza ouale cu un praf de sare si cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga uleiul cate putin, apoi bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se adauga laptele. Se adauga...Citeste continuarea
Aperitiv cu avocado, cuisoare si...
Postat de: TAB1TA in Mancaruri de postSe taie in doua avocado cu ajutorul unui cutit. Se indeparteaza samburele. Se scoate din coaja, se paseaza cu furculita sau se mixeaza cu blenderul avocado. Se adauga iaurtul Joya,...Citeste continuarea
Ardei copti cu soia si piure de mazare
Postat de: CookieMonster in Mancaruri de postArdei copti cu soia 1.Cubuletele de soia se pun la fiert timp de 15 minute cu sare, boia si semintele de coriandru. Se lasa bine la scurs. 2. Ceapa curatata si taiata marunt se pune la...Citeste continuarea
Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci
Postat de: Teo in Aperitive / GarnituriBlatul :se separa oule;galbenusurile se freaca cu uleiul,se adauga spanacul, faina si praful de copt cernut;batem albusurile si amestecam cu crema de spanac;turnam compozitia intr-o tava de...Citeste continuarea
Aperitive saratele cu sunca
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriAm facut din jumatate de pachet de aluat pentru ca atata pulpa am avut. Am infainat masa de lucru si am mai intins cu sucitorul aluatul de foietaj. L-am uns cu ou batut, am ras cascaval...Citeste continuarea
Aripioare si cartofi cu unt,mustar...
Postat de: Constelatialeu in PuiCuratam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. ii asezam in vas de yena, punem usturoiul curatat si maruntit. Untul il frecam cu mustarul si delikat-ul. Asezam si aripioarele peste...Citeste continuarea
Anghinare umpluta
Postat de: kukibella in Aperitive / GarnituriAnghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute. Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici....Citeste continuarea
Amestec cu gris
Postat de: Bucataras in Mancaruri de postO reţetă a Centrului Hietzing de Îngrijire Zilnică din Viena. Încălziţi uşor băutura pe bază de soia, turnaţi grişul şi zahărul. Amestecaţi constant până ce...Citeste continuarea
Aperitiv drob de pui mozaic
Postat de: vio_dreams in Aperitive / GarnituriTocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul. Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei....Citeste continuarea
Aperitiv rulada cu legume si salam
Postat de: diana_k in Aperitive / GarnituriIntr-un vas bate putin ouale cu telul, adauga smantana, faina si condimentele. Vei obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire. Toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,...Citeste continuarea
Aperitiv de post
Postat de: aliliana in Mancaruri de postAvocado se scoate din coaja, se toaca cubulete. Ceapa se curata, spala, toaca cubulete. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. Peste toate acestea se pune un dresing din...Citeste continuarea