A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitive cu ciuperci

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam, spalam, condimentam  si calim ciupercile in putin ulei pana isi lasa apa si se inmoaie. Taiem aluatul foietaj cu pintenul, il asezam in formele de briose. Ungem cu pasta de...Citeste continuarea

Andive la grătar cu sos de iaurt

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Andivele se curăță de primele foi. Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie. Se pun pe grătarul încins și se lasă...Citeste continuarea

Aperitiv cu pepene verde,...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Pepenele taie felii, apoi în cubulețe. Brânza Gorgonzola, deasemenea se taie cubulețe. Pe un băț de frigăruie se montează aperitivul, o bucată de pepene, una de...Citeste continuarea

Aripi de pui in sos aromat

Postat de: dariadeea in Pui

Mai intai se spala si se curata aripile iar apoi se oparesc in apa clocotita cu un praf de sare.Se scot si se scurg bine si se ung cu untul topit si se presara condimente de pui peste.Se aseaza in...Citeste continuarea

Alioli

Postat de: botcrina in Sosuri

Alioli Într-un vas înalt  blendăm 4 căţei de usturoi, adăugăm albuşurile, după care punem ulei puţin câte puţin până devine un sos cremos. Blendăm...Citeste continuarea

Avocado cu branza fina din lapte de...

Postat de: Bunica in Salate

Scoatem samburele de la avocado si asezonam cu sare si piper. Branza,rosiile ,ceapa,patrunjelul se toaca marunt  si se stropesc cu o lingurita  ulei de masline. Se iua cu o...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: dariadeea in Prajituri

Mai intai am pregatit blatul: am separat albusurile de galbenusuri,am batut albusurile spuma tare cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul,apa si galbenusurile frecate cu ulei.Am amestecat cu o...Citeste continuarea

Ardei copti cu sos

Postat de: deyzy93 in Mancaruri de legume

Se coc ardeii si se curata. Apoi se taie ceapa marunt si se pune pe foc cu putin ulei (eu  am folosit ulei de masline) si putina sare. Pe parcurs se adauga cate o canita de apa pentru a...Citeste continuarea

Aripioare de pui umplute cu branza

Postat de: Oana in Pui

Aripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei. Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde...Citeste continuarea

Aperitive cu legume si branzeturi...

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

In ordinea de pe (tricouri ) platou: -Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry. -Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si...Citeste continuarea

Aperitiv "Taci si inghite"

Postat de: Irina in Aperitive / Garnituri

Am dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel. Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt. Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: Alina26 in Mancaruri cu carne

1.Curatam si tocam toate legumele si le punem la inabusit,intr-o tigaie cu putin ulei si sare.Dupa ce s-au inmuiat putin legumele,adaugam orezul apoi sosul de rosii.Mai lasam 5 minute pe foc.Lasam...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de pui si...

Postat de: gabrielacuisine in Pui

Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoarea mica apoi le innabusim in ulei, picurand din cand in cand putina apa pana se inmoaie. Tocam mararul si il amestecam cu carnea,ciupercile, ceapa...Citeste continuarea

Aripi de pui cu masline si cartofi...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Cartofii se curata de coaja si se taie in patru.Ceapa se taie rondele,iar ardeiul gras cubulete. Se spala aripile de pui,se sterg cu un prosop de hartie si se pun la calit intr-o tigaie.In...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: adasev12 in Prajituri

blatul: Mixam galbenusurile cu uleiul. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare., apoi adaugam zaharul si batem pana devine lucios. Amestecam cele doua compozitii, adaugam apoi apa si...Citeste continuarea

Aperitiv drob

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Maruntaiele si pieptul de pui se spala bine pana apa iese curata, se pun apoi impreuna la fiert in apa cu sare. Se taie ceapa si usturoiul rondele, se toaca marunt mararul si patrunjelul. Pana...Citeste continuarea

Amestec de cinci condimente:...

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Reteta de vedeta

Amestestecul se poate gasi in magazine cu condimente sau la cele naturiste, iar ingredientele se pot folosi fie macinate, fie intregi. Acest amestec este esential in bucataria din sudul Chinei...Citeste continuarea

Aperitive cu carne de curcan si branza

Postat de: Dea_Dea in Curcan

Carnea tocata se condimenteaza cu sare. Se pune tigaia la incins si se fac placintele de carne , care se rumenesc pe ambele parti. Se lasa la racit un pic. Branza se taie feliute , nu foarte...Citeste continuarea

Arc de creveti cu orez basmati

Postat de: doralinda72 in Fructe de mare

Curatam crevetii de carapace si cap, dar lasam cozile. Cu ajutorul cutitului, crestati pe mijloc in spate pana ajungeti la codite si crestati si coditele putin ptr ca prin fierbere, va lua forma...Citeste continuarea

Amandine glazurate cu fondant

Postat de: diana_k in Prajituri

Incepem cu fondantul:  Pentru inceput punem un vas la congelator. Intr-o oala incapatoare se pune apa si se toarna zaharul in mijloc, se da pe foc avand grija ca atunci cand v-a incepe...Citeste continuarea

Aperitiv cu piept de pui

Postat de: elenita in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa, dupa care l-am tocat la robot. Legumele au fost si ele spalate, apoi au fost tocate marunt sau in cubulete, dupa preferinta fiecaruia. Intr-un...Citeste continuarea

Aperitiv cu spanac si branza

Postat de: getix in Aperitive / Garnituri

Pregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul , ca la maioneza, sarea,...Citeste continuarea

Aperitiv cu ardei gras si branza de...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ardeii se spala bine, se taie cu grija pentru a le scoate capacul usor, se clatesc si se pun la uscat. Branza de burduf se striveste cu o furculita, se pune smantana, ceapa verde si mararul...Citeste continuarea

Aperitiv drob de pui

Postat de: camelia75 in Aperitive / Garnituri

1.Spalati ficatul si carnea de pui, apoi le puneti la fiert in oale separate. Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt. 2.Puneti ouale la fiert timp de 7 minute. 3.Cat timp...Citeste continuarea

Aripioare de pui gratinate

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Aripioarele de pui se condimentează cu sare și piper și se prăjesc ușor în ulei pe ambele părți. Se adaugă broccoli desfăcut buchețele cât mai mici și stropim totul cu 50...Citeste continuarea

Amandina

Postat de: annemarry in Prajituri

Blatul : separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si un praf de sare.Apoi adaugam galbenusurile peste albusuri,punem 3-4 linguri de...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Spalam ardeii si le scoatem cu grija cotorul si semintele.  Tocam ceapa si dam morcovul pe razatoarea cu gauri mici. Punem putin ulei intr-o tigaie si calim usor ceapa si morcovul adaugand...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: cristeena20 in Porc

- Spalam ardeii si ii scobim. Am lasat capacul frumos taiat, cu codita cu tot si l-am pastrat.Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si prajim pe toate partile ardeii grasi. Ii scoatem si ii...Citeste continuarea

Arpacas cu pui

Postat de: CookieMonster in Pui

1.  Arpacasul se pune la inmuiat pentru 2 ore si carne de pui la fiert pentru 40 - 50 de minute ( era cocos de tara) 2. Carnea se scoate, se lasa la racit, se dezoseaza si se pune la...Citeste continuarea

Ardei umpluti la cuptor

Postat de: ioana_malia in Aperitive / Garnituri

Spalam si punem cartofii la fiert in coaja. Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca apoi incepem sa-i curatam de coaja ca mai apoi sa-i zdrobim cu furculita . Ardeii ii spalam, ii taiem pe...Citeste continuarea

Aperitiv cu Miez de lapte

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Miezul de lapte ,rosiile si ridichile le-am taiat felii. Din feliile de prosciutto am facut cateva rulouri în care am pus miez de lapte,felii de ardei si marar. De asemenea am mai...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Pentru blat , am separat ouale, am batut albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adugam galbenusurile pe rand, uleiul, si apoi incorporam faina amestecata cu cacaoa si praful de copt cu...Citeste continuarea

Aperitiv drob de ciuperci

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse. Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare. Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste...Citeste continuarea

Amandine de post

Postat de: Creatsa in Mancaruri de post

Intr-un bol amestecam faina,cacaua,sarea ,praful de copt si bicarbonatul. Separat mixam zaharul cu uleiul si zaharul vanilat apoi adaugam treptat apa.Adaugam amestecul de ingrediente uscate si...Citeste continuarea

Aripioare picante cu garnitura de orez

Postat de: Elena_Daria in Pui

Taiem aripioarele in 2, le spalam si le curatam bine. Intr-un bol mai mare amestecam condimentele cu uleiul de masline si pasta de rosii. Punem aripioarele in amestecul de condimente dam la...Citeste continuarea

Aperitiv "Delaco"

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Bagheta se taie felii. Luam o felie de paine si o ungem cu ceva fin. Pe o  alta felie punem o felie de Miez de lapte. Cascavalul il asezam pe ultima felie. Le ornam dupa pricepere...Citeste continuarea

Aperitiv cu Miez de Lapte Delaco

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Am taiat in bucatele mai mici miezul de lapte,iar unul l-am lasat intreg,rosiile cherry le-am taiat pe din doua in forma de nufaras,am taiat si bucatele de morcov,ridiche,masline si am presarat cu...Citeste continuarea

Aperitiv cu urzici și tofu

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat. Între timp se curăță urzicile, se dau în clocot cca. 10  minute, se strecoară și se lasă la rece. După ce s-a dezghețat...Citeste continuarea

Aperitiv cu avocado și Joya

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Avocado, usturoiul, se curăță, se pun în tocător, se adaugă sare, piper, ulei după gust și un pahar de iaurt natur Soya, se mixează cca. 3 minute până ce se obține o pastă...Citeste continuarea

Alba ca Zapada (Lamaita)

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Foi: Se mixeaza ouale cu un praf de sare si cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga uleiul cate putin, apoi bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se adauga laptele. Se adauga...Citeste continuarea

Aperitiv cu avocado, cuisoare si...

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Se taie in doua avocado cu ajutorul unui cutit. Se indeparteaza samburele.  Se scoate din coaja, se paseaza cu furculita sau se mixeaza cu blenderul avocado.  Se adauga iaurtul Joya,...Citeste continuarea

Ardei copti cu soia si piure de mazare

Postat de: CookieMonster in Mancaruri de post

Ardei copti cu soia 1.Cubuletele de soia se pun la fiert timp de 15 minute cu sare, boia si semintele de coriandru. Se lasa bine la scurs. 2. Ceapa curatata si taiata marunt se pune la...Citeste continuarea

Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci

Postat de: Teo in Aperitive / Garnituri

Blatul :se separa oule;galbenusurile se freaca  cu uleiul,se adauga spanacul, faina si praful de copt cernut;batem albusurile si amestecam cu crema de spanac;turnam compozitia intr-o tava de...Citeste continuarea

Aperitive saratele cu sunca

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Am facut din jumatate de pachet de aluat pentru ca atata pulpa am avut. Am infainat masa de lucru si am mai  intins cu sucitorul aluatul de foietaj. L-am uns cu ou batut, am ras cascaval...Citeste continuarea

Aripioare si cartofi cu unt,mustar...

Postat de: Constelatialeu in Pui

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. ii asezam in vas de yena, punem usturoiul curatat si maruntit. Untul il frecam cu mustarul si delikat-ul. Asezam si aripioarele peste...Citeste continuarea

Anghinare umpluta

Postat de: kukibella in Aperitive / Garnituri

Anghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute. Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici....Citeste continuarea

Amestec cu gris

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

O reţetă a Centrului Hietzing de Îngrijire Zilnică din Viena. Încălziţi uşor băutura pe bază de soia, turnaţi grişul şi zahărul. Amestecaţi constant până ce...Citeste continuarea

Aperitiv drob de pui mozaic

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul. Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei....Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu legume si salam

Postat de: diana_k in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas bate putin ouale cu telul, adauga smantana, faina si condimentele. Vei obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire. Toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,...Citeste continuarea

Aperitiv de post

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Avocado se scoate din coaja, se toaca cubulete. Ceapa se curata, spala, toaca cubulete. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. Peste toate acestea se pune un dresing din...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]