Aripi de pui in sos aromat

de dariadeea in Pui, 7 Iun 2013 | 5024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 aripi pui
  • 2 cepe mici
  • 3-4 catei usturoi
  • o conserva rosii
  • 2 ardei rosii
  • cimbru verde
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • piper,sare,condimente pui
  • 3 fopi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui in sos aromat:

Mai intai se spala si se curata aripile iar apoi se oparesc in apa clocotita cu un praf de sare.Se scot si se scurg bine si se ung cu untul topit si se presara condimente de pui peste.Se aseaza in tava si se acopera cu folie si se lasa 1-2 ore la macerat.

Dupa ce au trecut cele 2 ore se baga la cuptor la 180 grade pana se rumenesc.

Ceapa se curata,se taie fideluta,ardeii fasii,usturoiul se toaca marunt.Se calesc toate in uleiul de masline.Rosiile din conserva se piseaza daca sunt intregi,se toarna impreuna cu sucul peste ceapa si ardei ,se condimenteaza dupa gust,se adauga cimbrul,foile de dafin,se da un clocot si se opreste focul.Cand aripile s-au rumenit se toarna sosul si se mai lasa la cuptor 15 min.Noi le-am servit cu pireu de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui in sos aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.06.2013, 21:04

Bune

dariadeea 1

08.06.2013, 08:25

Valclaudia 1

22.06.2013, 21:17

tare bune si aripioarele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare la cuptor pe pat de legume