Ceva care nu necesita bibileala pentru ca nu am timp de asa ceva, rapid de pregatit la cuptor tihnit la foc mic vreo 2 ore chiar mai mult, ca n-am cronometrat, doar stomacul m-a atentionat....:D
Curatam aripioarele le taiem si le spalam. Le asezam intr-o tava cu hartie de copt, apoi adaugam cartofii taiati in bucati mai mari, ceapa si ardeiul le taiem in bucati mai mari, adaugam si cateii de usturoi. Presaram sare, piper, adaugam si uleiul si apoi amestecam totul in tava sa se intrepatrunda aromele. Adaugam si o cana cu apa acoperim tava cu hartie de copt si o bagam la cuptor la foc foarte mic, cca 2-3 ore.
Cu o 1/2 de ora scoatem hartia de copt dam focul mai mare si lasam sa se rumeneasca putin.
Cam asta-i tot, eu mi-am vazut de treaba prin gradina, cuptorul a avut grija sa ne gateasca ''papica''....Sa aveti pofta !