A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Amaretto Cheesecake

Postat de: RuxyRux in Torturi

Piscoturile se fac pudra la blender. Pudra de piscoturi se stropeste cu lichiorul. Se topeste untul si se amesteca cu pudra de piscoturi si cacaoa. Se pune stratul de piscoturi in tava....Citeste continuarea

Aperitive cu clatite sarate

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

1-In tigaia cu unt calim spanacul taiat daca nu este impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt;dupa ce nu mai lasa apa,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam repede si umplem clatita...Citeste continuarea

Împletitură cu spanac

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Spanacul opărit și răcit, se toacă mărunt, se stoarce bine de lichid, apoi se amestecă cu brânza rucola, branzica Ceva fin Delaco, telemeaua rasa, cașcavalul Delaco, de asemenea ras...Citeste continuarea

Ardei umpluti (de post)

Postat de: Alina26 in Mancaruri de post

Curatam, spalam ciupercile si le tocam nu prea marunt. Le punem intr-o tigaie ca sa scada, cu putin ulei si sare. Curatam legumele le tocam si le punem la calit in alta tigaie. Dupa ce s-au...Citeste continuarea

Aripi de pui cu cartofi crocanti la...

Postat de: elena001 in Pui

Se prepara un sos pt aripi din: miere, otet, 1 lg ulei, vin, sare, piper iar pe deasupra se dau cu susan si se pun in tava la cuptor. Cartofii se dau prin ulei, apoi prin sare, piper si...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

BLAT: Albusurile cu apa  se bat spuma tare impreuna cu zaharul.Se adauga galbenusurile frecate cu ulei,la urma faina amestecata cu cacao.Se pune la copt in tava cu hartie de copt cam 40...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: Maria68 in Prajituri

Separam ouale. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul pana  devine o crema spumoasa. Se adauga cacaoa, faina, praful de copt si esenta de rom....Citeste continuarea

Ardei umpluti cu piept de pui si...

Postat de: alyss in Pui

COMPOZITIE: Se taie pieptul bucati marunte astfel incat sa se poata toca la robot, il tocam apoi il rasturnam intr-un lighenas unde adaugam ceapa tocata marunt , cele 2 oua, sare, piper,...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu cartofi

Postat de: loredanaaa in Mancaruri de legume

Cartofii se pun la fiert cu sare,cand sunt fierti  se zdrobesc. Ceapa taiata marunt se caleste un pic apoi se adauga pasta tomate,sare, piper,se mai lasa la foc cateva minute....Citeste continuarea

Aperitiv pe blat din felii de paine...

Postat de: merisor67 in Pizza

Cu o zi inainte am facut niste chiftelute si cum au mai ramas 4 pentru a doua zi, m-am gandit sa le utilizez tot la acest aperitiv, altfel nu prea aveam cum sa le impart :D Mai intai am uns...Citeste continuarea

Aluat pufos de pizza

Postat de: Ade200 in Pizza

Pentru un a luat de pizza reusit procedam asa: Se amestecă drojdia cu zahăr, cu puţin lapte călduţ şi făină cât să iasă ca o smântână groasă. Când se...Citeste continuarea

Aperitiv surpriza

Postat de: ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri

Mai intai trebuie sa faceti trandafirii din aluat frantuzesc . eu l-am cumparat gata facut am taiat fasii inguste cat degetul si pe fiecare fasie am pus feliute de crenvustisi am rulat. In...Citeste continuarea

Alivenci cu mărar

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Ungem o tavă cu unt - sau se pot folosi două tăvi de chec. Separăm gălbenușurile de albușuri. Într-un castron cernem făina. Spălăm și tocăm mărunt mărarul. Untul (la...Citeste continuarea

Aperitiv de legume cu cascaval

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

 Se fierb cartofii si morcovii in coaja aproximativ 35-40 minute in apa cu sare. Se strecoara legumele fierte de apa si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja legumele si se toaca...Citeste continuarea

Aluat pentru pizza

Postat de: doralinda72 in Pizza

Eu am facut aluatul de pizza la masina de paine, punand intai lichidele apoi restul de ingrediente si am dat la programul framantare si dospire, dar daca nu aveti masina, va voi zice cum sa...Citeste continuarea

Ananas "imbracat"

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Pregatim in boluri separate: chiftelutele, buletele de cascaval, boabele de strugure negre, boabele de strugure alb. Luam ananasul si cu ajutorul scobitorilor ingfigem dupa cum ne place cate o...Citeste continuarea

Aperitiv cu crenvusti

Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri

Taiem crenvustii rondele circa 1 cm. Taiem si aluatul fasii cu latimea de 1 cm si lungime de circa 10-12 cm. Incingem cuptorul 180°. Luam o bucata de crenvusti si il invelim cu fasia de...Citeste continuarea

Arrosto cu fistic

Postat de: ianculubita in Vita

Prajim muschiul in ulei pe toate partie, adaugam in vas sare, piper, usturoiul intreg, apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 1-2 ore. Dupa ce carnea este fiarta, o scoatem pe o...Citeste continuarea

Aperitiv cu cascaval si ceafa...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Punem untul la topit si luam jumatate din el, iar peste cealalta jumatate adaugam uleiul, lasam sa dea in clocot si punem o mana de faina. Omogenizam repede pe foc si dupa doua minute stingem...Citeste continuarea

Şodou

Postat de: TAB1TA in Bauturi

Se incalzeste laptele si cand incepe sa fiarba, stingem focul. Galbenusul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se ia cate o lingura din lapte si se adauga peste galbenus, amestecand....Citeste continuarea

Aperitiv mucenici din foietaj

Postat de: Steffy in Aperitive / Garnituri

Am scos aluatul din congelator cu cateva ore mai devreme. L-am intins si l-am portionat fisii. Am facut diferite 8-uri asa cum sunt mucenicii, i-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt....Citeste continuarea

Aperol Spritz si La Multi Ani de...

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Cocktail

Turnati Aperolul in paharul de vin, apoi adaugati vinul, sucul de portocale si la final apa minerala si cuburile de gheata daca le agreati. Se poate si fara, e superba oricum. Se serveste cu multa...Citeste continuarea

Ardei opariti

Postat de: delia64 in Muraturi

Alegem ardeii sanatosi si cat mai carnosi ,se spala  si se inteapa din loc in loc cu furculita pentru a intra zeama in interiorul lor . Intr-o oala de  10 litri punem apa , otetul...Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de: delia64 in Muraturi

Se spala ardeii si se aseaza inghesuiti in borcane . In fiecare borcan de 800 de mililitri pun o ligurita sare si o lingurita zahar . Se toarna otetul peste ardei si se capseaza  ....Citeste continuarea

Ardei in saramura

Postat de: delia64 in Conserve

Se aleg ardei frumosi si sanatosi, se spala, se curata de cotoare. Se umple un ardei cu sare si se goleste sarea dintr-un ardei in altul fara sa-i scuturam pentru a ramane sare pe peretii...Citeste continuarea

Aripioare si pulpe de pui pe pat de...

Postat de: Sidy in Pui

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru pui,piper proaspat macinat, chilli si sosul de soia.La fel  frecam si aripioarele. Lamaile...Citeste continuarea

Amestec de condimente mediteraneene

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Reteta de vedeta

Toate ierburile si condimentele se amesteca si se pastreaza intr-un recipient inchis ermetic intr-un loc ferit de lumina. Dafinul se macina cu rasnita in cazul in care aveti frunzele intregi....Citeste continuarea

Ananas prăjit

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Desfacem conserva și punem la scurs feliile de ananas. Într-un castron batem oul cu zahărul, adăugăm laptele, făina cernută și praful de copt. Amestecăm bine până la...Citeste continuarea

Aripioare cu susan

Postat de: vishinel in Pui

Intr-un castron se sparg ouale si se bat cu piperul si condimentele pentru pui. Eu nu mananc foarte sarat asa ca nu am mai adaugat sare, deoarece condimentele deja aveau, voi faceti cum doriti. Pe...Citeste continuarea

Amintiri din copilarie - Orez cu lapte

Postat de: lory_andronache in Mancare copii

Se pune la fiert laptele si se lasa pana ce ajunge la punctul de fierbere. In laptele fiert se pun coaja de lamaie, zaharul vanilinat  si se adauga orezul spalat in prealabil. In timpul...Citeste continuarea

Amestec mexican cu broccoli

Postat de: RoXx in Mancaruri de legume

Se curata ceapa, se toaca marunt. Broccoli se spala, se desprinde in buchetele si se opareste in apa cu sare. Se pune intr-o tigaie uleiul de masline si cand s-a incins se caleste ceapa. Peste...Citeste continuarea

Aripioare dulci-picante cu...

Postat de: AdriiAdi in Pui

initial am descongelat aripioarele, le-am curatat si le-am 'marinat' putin in ulei, sare, piper, boia. Apoi le-am pus in tava la cuptor cam 25-30 de minute la 250 grade C. Am curatat si tocat fin...Citeste continuarea

Aperitiv cu ficatei de pui si oua...

Postat de: Doinavar in Aperitive / Garnituri

Se spala bine ficateii si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa clocoteasca 5-6 minute, se strecoara si se lasa sa se racoreasca. Tocati marunt cepele si ciupercile si puneti-le...Citeste continuarea

Alice marinata

Postat de: ianculubita in Peste

Pestele curatat de intestine,cap si sira spinarii,spalat,pudrat cu sare,il lasam sa se odihneasca 10min,timp in care-si ia sare,apoi il acoperim cu otet(nefiert) si lasam vasul acoperit pana a...Citeste continuarea

Alivenci moldovenesti

Postat de: loryt in Aperitive / Garnituri

Cele doua feluri de branza se amesteca cu ouale,iaurtul si uleiul.Se adauga faina integrala si malaiul amestecand mereu pana se omogenizeaza. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec(...Citeste continuarea

Adjika sos iute

Postat de: Anastasia in Pt. carne

Rosiile se prajesc pe toate partile intr-o tigaie gril si se curata de coaja. Toate legumele curatate se dau prin blender sau masina de tocat carne. Se fierb 15 minute impreuna cu bulionul, la...Citeste continuarea

Aperitiv sicilian

Postat de: danakarin in Salate

Curatam fasolea, o taeim in bucati potrivite si o fierbem in multa apa sarata. Se poate folosi si o conserva de fasole verde. O scurgem si o punem deoparte. Incalzim intr-o tigaie 2 linguri de...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Ardeii i-am avut la congelator,asa ca i-am scos de seara sa se dezghete.Carnea tocata am amestecat-o cu 2 cepe taiate marunt,100 g orez,sare si piper dupa preferinta.Am umplut ardeii si i-am pus...Citeste continuarea

Aperitiv din piept de curcan şi...

Postat de: sisterskitchen in Curcan

1.Pieptul spălat bine se şterge bine cu un prosop, se freacă cu cimbru, piper şi sare şi se unge cu ulei de măsline. Se dă la cuptor la temperatură maximă vreme de 15 minute, să se...Citeste continuarea

Aperitiv cu jamon (jambon)

Postat de: Retete_din_suflet in Porc

Se decojesc rosiile. Eu am facut dupa metoda de pe Cevabun, si a mers foarte bine si le multumesc. Se pune o oala cu apa la fiert, la foc mediu. Intr-un bol se pune apa foarte rece,...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: dakris in Mancaruri cu carne

Sosul de rosii 1 ceapa se toaca si se pune intr-o tigaie cu o ceasca de apa si ulei; se aseaza pe foc. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga 2 linguri pasta de tomate. Se mentine pe foc inca cca 5...Citeste continuarea

Amandina

Postat de: alexa_elena in Dulciuri

Blat : Mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul si apa, pana isi deschid culoarea si isi dubleaza volumul. Amestecam faina cu cacaoa si praful de copt, apoi o incorporam in compozitia cu...Citeste continuarea

Andive umplute cu sfecla rosie

Postat de: TAB1TA in Salate

Andiva se curata de frunzele exterioare, se trece printr-un jet de apa, doar cateva secunde, altfel devine amara. Se rade sfecla rosie pe razatoarea mica sau se toaca la robotul de bucatarie....Citeste continuarea

Aripioare de pui la grill

Postat de: aliliana in Pui

Aripioarele se spala, se curata. Se condimenteaza cu condimente de pui Kotanyi, se ung cu putin ulei si se pun pe grill.  Sosul: usturoiul pisat peste care se pune un praf de sare este...Citeste continuarea

Aripi de curcan lipicioase cu sos...

Postat de: Toamna07 in Curcan

Se incinge cuptorul la 160 de grade si se pun aripile spalate intr-o tava si turnam peste ele cutia de cola si putina apa, cat sa fie aproape acoperite.Se acopera tava cu folie de aluminiu si...Citeste continuarea

Şuberec

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Carnea se amestecă cu oul, ceapa, sarea și piperul până la omogenizare.  Făina se amestecă treptat cu celelalte ingrediente. Se frământă până devine o cocă nu...Citeste continuarea

Altfel de Supa-crema de praz

Postat de: nico15 in Supe

Spalam si curatam legumele dupa care trecem la portionarea lor, spalam foarte bine prazul deoarece poate contine mult nisip. Punem pe foc o tigaie in care topim unt si adaugam pe rand ceapa taiata...Citeste continuarea

Aripioare lipicioase

Postat de: vio_dreams in Pui

Asezonam aripioarele cu condimentul pentru pui si le prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi...Citeste continuarea

Anghinare umplute

Postat de: loredanaaa in Mancaruri de legume

Curatam anghinarea. Taiem cozile, care sunt lungi. Luam din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,cele moi.  Tulpinele se curata si se taie mărunt. Se taie marunt usturoiul...Citeste continuarea

Aripioare imbracate

Postat de: Constelatialeu in Pui

Se spala aripioarele se taie in doua, se pun pe un servetel sa se absoarba apa. Ouale se bat bine se adauga sare, piper si boia iute dupa preferinte. Fulgii de porumb ii maruntim. Dam aripioarele...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]