Arrosto cu fistic

de ianculubita in Vita, 10 Mar 2013 | 4265 vizualizari

 

Reteta o am din Italia si arrosto inseamna prajit,fript;
In Italia cand auzi de arrosto,nu inseamna nimic alta ceva decat paine prajita sau carne fripta sau prajita;va recomand reteta,este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vitel
  • 150 g fistic
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arrosto cu fistic:

Prajim muschiul in ulei pe toate partie, adaugam in vas sare, piper, usturoiul intreg, apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 1-2 ore. Dupa ce carnea este fiarta, o scoatem pe o farfurie, o acoperim si o lasam la cald.

In alta tigaie topim untul, adaugam faina, dupa ce s-a strans, o desfacem cu laptele de cocos, adaugam fisticul, dupa cateva minute oprim focul, dam totul la blender, adaugam cimbru, potrivim de gust, apoi servim pe farfurie carnea feliata, cu sos deasupra.

TIPS-URI

1

sosul daca este prea gros il mai subtiem cu zeama de la carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Arrosto cu fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

10.03.2013, 12:17

Ce combinatie!

mamaieelena 1

10.03.2013, 13:34

cred ca e gustos

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in aluat de bere