Alivenci moldovenesti

de Copiosus in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2013 | 8649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza dulce de vaci
  • 200 g telemea de oi
  • 7 linguri malai
  • o lingura faina integrala
  • 3 oua
  • un iaurt de 150 g
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivenci moldovenesti:

Cele doua feluri de branza se amesteca cu ouale,iaurtul si uleiul.Se adauga faina integrala si malaiul amestecand mereu pana se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec( eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o,dar o tava normala trebuie unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina) si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.Se lasa cam 40 minute,la foc potrivit,verificand din cand in cand.Se serveste cu smantana sau iaurt,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivenci moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini alivenci