A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Amandine 2

Postat de: Creatsa in Prajituri

Pentru blat se bat albusurile spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat cate o lingura de zahar si se mixeaza 10-15 minute.(sau pana se topeste zaharul si devine o spuma tare si lucioasa)...Citeste continuarea

Aluat franţuzesc de clătite

Postat de: Ade200 in Dulciuri

Intr-un  castron pune făina şi ouăle.Pune unt moale sau ulei  care nu le lasă să se prindă. Adaugă treptat laptele , amestecând cu telul. Pune şi zahărul vanilat şi...Citeste continuarea

Apple Crumble

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Pentru Crumble : punem intr-un vas faina, zaharul, untul iar cu ajutorul degetelor formam un aluat sfaramicios. Dam vasul cu aluatul la rece pana pregatim merele. Curatam mere de coaja si le...Citeste continuarea

Aripi de pui pane

Postat de: MotanLaOale in Pui

Aripile se curata si se taie varfurile. Se pun la fiert in apa cu sare 20 minute. Se scot si se lasa la scurs si racit. Din faina si oua se face un amestec care se subtiaza cu lapte pana...Citeste continuarea

Aripioare crocante

Postat de: ianculubita in Pui

Aripioarele curatate,spalate,condimentate cu sare,se lasa deoparte; Intr-un vas se amesteca faina cu supa, pasta de ardei, boia, sosul de ardei si usturoiul; compozitia trebuie sa fie ca o...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: doralinda72 in Mancaruri cu carne

Curatam cei 10 ardei grasi si ii intepam putin in varf ptr a putea fierbe mai bine si in interior. Vanata, ardeiul rosu, dovlecelul si ceapa, le dam prin mixer. Intr-o cratita, punem uleiul si...Citeste continuarea

Andive umplute cu ton

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :) Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton...Citeste continuarea

Aperitiv

Postat de: pittbull in Aperitive / Garnituri

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine. Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita. Se taie...Citeste continuarea

Amandine friscoase

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

BLATUL: Galbenusurile se freaca cu uleiul ca la maioneza,se adauga cacaoa si faina.Separat albusurile se bat spuma cu zaharul si apa apoi se amesteca cu galbenusurile.Se toarna in tava bine...Citeste continuarea

Aluat de pizza cu vin şi oregano

Postat de: Ade200 in Pizza

Dizolvă drojdia în apă călduţă, adaugă vinul  alb. Pune faina în castron, fă loc în mijloc, pune uleiul, sarea, oreganul. Amestecă folosind degetele, adaugă...Citeste continuarea

Aripioare picante KFC (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Pui

Spalati aripioarele, indepartati partea cea mai subtire a aripii si taiati aripioara in doua(vezi video). Amestecati faina cu toate condimentele si cu sarea. Bateti cele 4 oua impreuna cu cei 100...Citeste continuarea

Aripi de pui cu fasole verde

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Condimentam aripile de pui si le punem in ulei de masline la prajit. Se lasa cateva minute pe fiecare parte, adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul il strivim si il taiem marunt. Se stinge cu...Citeste continuarea

Amandina a la Nico

Postat de: nico15 in Prajituri

Separi albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare dupa care se adauga in ploaie zaharul. Dupa ce ai amestecat bine cu mixerul, scoti respectivul amestec si il asezi...Citeste continuarea

Aperitiv rulada de carne

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine. Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc. Ceapa, ardeii si mararul se curata si se toaca marunt. Cascavalul se rade. Se...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu branza

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Dam branza pe razatoarea mica sau o pasam cu o furculita si o amestecam cu crema Almette. Curatam ardeii de samburi si cotor si umplem bine fiecare ardei cu crema de branza. Lasam la rece 1...Citeste continuarea

Ananas Bowle

Postat de: cris2711 in Bauturi

Vinul si ananasul taiat cubulete se amesteca intr-o oala mai mare. Se lasa la rece de pe o zi pe alta. Ziua urmatoare inainte de a se servi se adauga si sampania. Este foarte bun si...Citeste continuarea

Aperitive

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Cabanos crab Avem nevoie de cabanos,taiat in bucati de 2 cm si a caror capete le vom cresta. Le prajim in tigaie pana se deschid capetele,asemenea unui crab. Chiftelute: Amestecam carnea...Citeste continuarea

Aripi de pui marinate la gratar

Postat de: sebirizescu in Pui

Condimentam aripiile de pui cu oregano, usturoi si busuioc. Punem putin ulei de masline si le amestecam bine cu mana. Se acopera cu un capac si se lasa la marinat in jur de 1 ora. Le punem pe...Citeste continuarea

Aluat de choux à la crème sau...

Postat de: Ade200 in Prajituri

Vărsaţi laptele, apa,zahărul, sarea, untul într-o cratiţă şi aduceţi la punctul de fierbere. Când amestecul e fierbinte, luaţi cratiţa de pe foc şi adăugaţi făina....Citeste continuarea

Aripioare in lapte

Postat de: alinutza1983 in Pui

Spala aripioarele, apoi curate-le bine si taie-le varfurile. Aseaza-le intr-un bol incapator, presara deasupra lor busuioc uscat, sare, piper, apoi acopera-le cu lapte. Lasa aripioarele la...Citeste continuarea

Ardei iuti in ulei

Postat de: pittbull in Conserve

Ardeii se spala si se taie cu un foarfece cam 1 centimetru . Se pun intr-un borcan cit sa umple 1/3 din volumul acestuia.. Adaugam apoi ulei de masline pina la umplerea borcanului. Dupa o...Citeste continuarea

Aperitive friganele la cuptor cu...

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Painea se taie patratele. Ouale se bat cu sarea si laptele. Se unge o tava cu unt, se dau bucatile de paine prin ou si se pun in tava, iar restul de ou (daca va mai ramane) se toarna in tava...Citeste continuarea

Ardei umpluţi - de post

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Se scot ardeii şi roşiile din congelator. Până se dezgheaţă, se curăţă morcovul şi se dă pe răzătoarea mică. Se curăţă ceapa şi se toacă, inclusiv ceapa verde. Se călesc...Citeste continuarea

Ardei opariti

Postat de: botcrina in Muraturi

Pregatim un sirop din ingredientele de mai sus, cantitatile de condimente se pun dupa gustul fiecaruia. Punem acest sirop la fiert pana da in clocot. Intre timp spalam ardeii (putem folosi...Citeste continuarea

Alivenci moldovenesti

Postat de: Poliana in Aperitive / Garnituri

Punem laptele pe foc impreuna cu sarea. In momentul in care da in clocot adaugam faina de malai in ploaie si amestecam bine ca sa nu se faca cocoloase. Fierbem mamaliga aproximativ 10 minute, dupa...Citeste continuarea

Aperitiv cu branza gorgonzola si...

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

Spala fructele, apoi usuca-le cu ajutorul servetelor de bucatarie. Taie smochinele in sferturi, apoi feliaza branza. Aseaza pe un platou intins smochine si branza, in straturi alternative....Citeste continuarea

Aperitiv cu rosii cherry si branza

Postat de: alinutza1983 in Salate

Taie rosiile pe jumatate si scoate bucatelele de branza din ambalaj. Asaza pe o jumatate de bat de frigarui straturi alternative de branza si jumatati de rosii. Procedeaza in acest mod pana la...Citeste continuarea

Amestec cu paprika afumata

Postat de: mitinita in Vegan / Raw vegan

Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un borcan sau recipient care se inchide ermetic. Se foloseste ptr carne,cartofi prajiti,legume,popcorn,etc. Citeste continuarea

Aluat pentru pizza

Postat de: Retetegg in Pizza

Am pus faina cernuta intr-un bol. Am adaugat sare si zahar. Drojdia am dizolvat-o in lapte caldut si am adaugat-o peste faina. Am pus uleiul si am framantat un aluat elastic dar nu...Citeste continuarea

Aripi de pui pane

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Se condimenteaza aripile de pui cu sare, piper, boia dulce, ierburi aromatice, se marineaza cu ulei de masline si putin vin rosu. Se presara deasupra putin susan si se lasa la rece 30 minute....Citeste continuarea

Ardei capia in aluat de bere

Postat de: alba_zori in Aperitive / Garnituri

 Am pregatit aluatul ca la clatite, am lasat la odihnit pana am spalat ardeii,taiat felii in lung,i-am amestecat in aluat. Am incins uleiul si i-am prajit. Citeste continuarea

Aperitiv cu masline - de post

Postat de: ana77 in Mancaruri de post

- se dezgheata foietajul la temperatura camerei - se portioneaza in dreptunghiuri pe care se aseaza pe o jumatate maslinele taiate in felii, se acopera cu cealalta jumatate si se preseaza pe...Citeste continuarea

Ardei si dovlecei umpluti (de post)

Postat de: carla27carla in Mancaruri de post

Ardeiilor li se taie un capacel si se scot cotoarele. Dovleceii se taie in doua si se scoate miezul care e crud si care il vom pune in umplutura. Zarzavaturile se curata si se toaca. Intr-o...Citeste continuarea

Aperitiv-briose

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete mici. Prazul il taiem rondele. Sunca presata o taiem fasii mici. Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le batem spuma cu un praf de...Citeste continuarea

Alba ca zapada

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Intr-un vas punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si mixam totul pana obtinem o spuma. Adaugam apoi uleiul, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja de lamaie, esenta de...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: Creatsa in Prajituri

Prima data topim ciocolata pe baie de aburi impreuna cu frisca si o punem la rece. Pentru blaturile de amandine mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam treptat...Citeste continuarea

Alheira cu cartofi crocanti

Postat de: cristeena20 in Pui

- Punem carnatul intr-un vas la cuptor sa se rumeneasca bine ( e gata cand pielita devine crocanta-rumena) - cartofii ii curatam si ii fierbem cuburi pe jumate. Ii stoarcem de apa si intr-un...Citeste continuarea

Almond Roca

Postat de: bucatarimcudiana in Dulciuri

In reteta originala trebuia sa folosesc 200 gr migdale, dar eu am folosit jumate nuci si jumate alune (nu arahide) usor prajite. Intr-un vas (de preferat cu fundul dublu) se pune untul la topit...Citeste continuarea

Aloo bonda

Postat de: epurasha2bb in Mancaruri de legume

Se fierb cartofii, se paseaza ca la piure dar fara sa adaugi lapte sau unt in ei.In acesti cartofi pasati adaugi condimente :un varf de lingurita garam masala , un varf de lingurtita praf...Citeste continuarea

Aperitiv cu miez de lapte de la Delaco

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Spalam boabele de struguri, le stergem de apa. Impreuna cu celelalte ingrediente le vom aseza pe betisoare alternand: miez de lapte Delaco, boabe de struguri albi, rosii, masline; emmentaler,...Citeste continuarea

Aperitiv cu emmentaler de la Delaco

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Feliem branza emmentaler cubulete. Spalam boabele de struguri si le stergem de apa. Asezam cubuletele de emmentaler si strugurii pe o tava alaturi de nuci si migdale care pot fi prajite un pic mai...Citeste continuarea

Alba ca Zapada

Postat de: ALIGIULIA in Prajituri

Dati drumul la cuptor si va apucati de treaba dupa cum urmeaza: Intr-un vas puneti ouale intregi si zaharul amestecand cu mixerul pana devin ca o spuma, apoi se adauga uleiul, laptele,...Citeste continuarea

Almond Roca

Postat de: Ela68 in Prajituri

Se prajesc mai intai migdalele, imi plac mai mult asa decat crude. Intr-un vas cu fundul dublu se pune untul la topit.  Se adauga zaharul, amestecand pana se topeste si se lasa pana incep...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu varza alba si rosie

Postat de: Sim0naWorld in Muraturi

Am tocat  marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa. Am lasat de seara pana dimineata. A doua zi am aliminat zeama pe care si-a lasat-o varza,...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez,ciuperci si...

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Pentru inceput am pus migdalele in  cuptorul incins pentru cateva minute la prajit. Le-am lasat sa se raceasca si apoi le-ai rasnit foarte fin. Toate legumele le-am spalat,sters,apoi le-am...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu soia reteta...

Postat de: mimmi in Mancaruri de post

Cum se prepara Ardei umpluti cu soia reteta delicioasa de post Fierbem soia in apa cu sare pentru cca 15 minute,dupa care strecuram apa. Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim in putin...Citeste continuarea

Ardei prajiti umpluti cu carne

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Mai intai ne ocupam de ardei.Taiem  cu ajutorul unui cutit in dreptul  cotorului si pastram capacelele  cu tot cu codita  pentru a acoperi ardeii dupa ce acestia vor fi...Citeste continuarea

Aripioare crocante

Postat de: LadyCrs in Pui

Spalam aripioarele si le taiem in doua. Intr-un vas punem faina, in altul ouale pe care le batem si adaugam smantana, mustarul si condimentele, iar in alt vas punem pesmetul cu susanul....Citeste continuarea

Aperitiv cu carne de curcan

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

Aluat : 1. Puneti berea la incalzit intr-un vas. 2. Intr-un lighean puneti faina de grau, drojdia, zaharul, sarea si le amestecati. 3.Turnati berea calduta si lingura de ulei peste faina...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu branza de burduf

Postat de: dalina2007 in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron se sfarama branza de burduf si se amesteca cu 2 linguri de smantana. Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga la pasta de branza. Ardeii se spala, se indeparteaza...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]