Aperitiv-briose

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2012 | 7398 vizualizari

 

un deliciu,musafirii au avut numai vorbe de lauda

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei capia rosu
  • 2 ardei capia galbeni
  • 350 gr sunca presata
  • 5 oua
  • 250 gr cascaval ras
  • 200 gr telemea rasa
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 5 linguri smantana
  • 3 fire praz mici (sau ceapa verde)
  • sare
  • piper
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv-briose:

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete mici.

Prazul il taiem rondele.

Sunca presata o taiem fasii mici.

Separam galbenusurile de albusuri.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Adaugam galbenusurile,condimentam dupa gust.Adaugam treptat smantana,faina,pesmetul,sunca,cascavalul,telemeaua,ardeii si ceapa si omogenizam bine compozitia.

Ungem niste forme de hartie de briose cu putin ulei si le punem intr-o tava speciala de briose si punem cu o lingura din comopzitie(pana sus,eu nu am pus ca nu am stiut cat cresc).Mi-au iesit 24de bucati.

Punem in cuptorul preincalzit la foc potrivit,cam 50-60minute,pana se rumenesc frumos.

Servim reci sau calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv-briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Diaconta"