Rulouri cu branza sarata si smantana

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 6230 vizualizari

 

Sunt minunate dimineata la micul dejun, atat calde cat si reci, acompaniate de un pahar cu lapte sau de ce nu o cana cu ceai.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500 g telemea de oaie
  • 200 g smantana
  • un galbenus
  • marar
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza sarata si smantana:

Foile de placinta se lasa la dezghetat.Intre timp se faramiteaza branza cu ajutorul unei furculite (eu am ales varianta asta) sau se rade si se amesteca cu smantana si mararul. Este de preferat sa folosim marar verde dar eu nu am avut in casa decat uscat asa ca pe acesta l-am folosit. Cand foitajul este dezghetat se intinde o foaie de placinta pe care o ungem cu unt sau ulei  si tot asa pana la ultima foaie. Asezam foile una peste alta (cate 4 la numar) si la unul din capete punem cateva linguri generoase din compozitia de mai sus.

Rulam si asezam rulourile intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam  cu hartie de copt. Batem bine un galbenusi si ungem fiecare rulou in parte. Dam la cuptor si lasam sa se rumeneasca frumos dupa care scoatem din cuptor si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza sarata si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (50)

Bucataras Medi 1

10.02.2012, 11:25

Mena, cred ca ai dreptate........merge de minune un pahar cu bere pe frigul asta....hai noroc!

Bucataras Medi 1

10.02.2012, 11:26

Multumesc de vizita,multumesc pentru comentariu Horica!Te mai astept cu drag!

Bucataras Medi 1

10.02.2012, 11:26

Miuta,te servesc cu mare placere draga mea.pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval