Aripi de pui pane

de MotanLaOale in Pui, 30 Ian 2013 | 8994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • vegeta
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Aripile se curata si se taie varfurile.

Se pun la fiert in apa cu sare 20 minute.

Se scot si se lasa la scurs si racit.

Din faina si oua se face un amestec care se subtiaza cu lapte pana ajunge ca o smantana groasa.

Se adauga vegeta, sare si piper si se amesteca bine.

Aripile fierte si uscate se presara cu sare, piper si boia.

Se incinge ulei intr-o tigaie.

Se trec aripile prin amestecul de oua si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu orice fel de garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare KFC