Aperitive friganele la cuptor cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2012 | 86049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine
  • 4 oua
  • sare
  • 2-3 linguri de lapte
  • cas proaspat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive friganele la cuptor cu branza:

Painea se taie patratele.

Ouale se bat cu sarea si laptele.

Se unge o tava cu unt, se dau bucatile de paine prin ou si se pun in tava, iar restul de ou (daca va mai ramane) se toarna in tava peste paine.

Se presara deasupra casul ras (sau cascaval, telemea) si se da la cuptor pentru 15-20 min la foc mic pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive friganele la cuptor cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza