Aperitiv

de -tony- in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2013 | 3814 vizualizari

 

Reteta este o reteta traditionala la italieni...in zona ciociaria

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogonele verzi de marime mica
  • 600 gr ton la cutie
  • 100 gr masline verzi mici
  • 1 morcov
  • sare
  • otet
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine.

Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita.

Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa.

Se ia o gogonea,se pune o rondea de morcov,maslina ,apoi umplem cu ton.Asa se procedeaza si cu restul gogonelelor.

Se pregateste un borcan,se aseaza gogonelele .Intr-un pahar amestecam otetul cu uleiul in  cantitati egale si turnam in borcan.

Se pune capac si se pot servi dupa circa 2 saptamini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu ton