Andive umplute cu ton

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2013 | 4398 vizualizari

 

Un aperitiv de care m-am indragostit :)

 

INGREDIENTE

  • 2 buc andive,
  • o conservă ton bucăți,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • frunzulițe de pătrunjel proaspăt.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute cu ton:

De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)
Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți. Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie. Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul. Împărțim tonul în mod egal în foile de andive. Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel. Și gata aperitivul nostru. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]