A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Şniţele în crustă de cartofi

Postat de: madi_marin in Pui

Se porţionează pieptul de pui. Bucăţile de carne se presară cu sare şi piper. Cartofii se curăţă, se spală, apoi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se scurg de surplusul de...Citeste continuarea

Aperitiv colorat

Postat de: bahna_violeta in Aperitive / Garnituri

Se taie salamul si cascavalul in forma de triunghi si se pune un strat de cascaval unul de salam si tot asa pana consideram ca e de ajuns, apoi taiem ardiul in forma de inima si il punem deasupra....Citeste continuarea

Aperitiv

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Foietajul se dezgheata la temperatura camerei. Salamul se taie felii foarte subtiri si se aseaza peste foietaj. Deasupra presaram parmigian. Se ruleaza si se taie felii. Se ung cu ou batut. Se pun...Citeste continuarea

Ardei pentru iarna

Postat de: timea in Conserve

Iarna cand toate sunt foarte scumpe cu greu ne permitem sa cumparam 1 kg de ardei capia cu 15 lei de ex.  Asadar e foarte simplu ca acum cat inca este vara si gasim de toate la preturi mai...Citeste continuarea

Aluat de foietaj

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Margarina(sau untul) se pune la topit intr-o craticioara pe foc. Cand s-a topit se iau din ea 9 linguri si se pun in bolul unde se va lucra aluatul. Peste margarina de pe foc se adauga 9...Citeste continuarea

Ardei umpluti in sos de rosii

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Am tocat toate legumele marunt si le-am pus la inabusit cu uleiul si putina apa, pe urma am pus carnea peste ele si sare.  Am tinut pe foc 10-15 minute mestecand continuu, apoi am pus...Citeste continuarea

Ardei umpluti in sos de tarhon

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Amestecati carnea tocata cu ou , orez , o ceapa tocata , sare , piper si 2 linguri de tarhon tocat. Ardeii spalati curatati de seminte si pudrati pe interior cu faina alba se umplu cu amestecul...Citeste continuarea

Aperitive scoverzi ca la Ralesti

Postat de: Alinutza80 in Aperitive / Garnituri

Se pune intr-un castron faina, se adauga in mijloc sarea si drojdia, apoi se adauga apa calduta si se framanta bine(cu mana) pana se face o coca potrivit de tare. Se acopera cu un prosop, apoi cu...Citeste continuarea

Aripi de curcan la tavă

Postat de: elucubratiiculinare in Curcan

Aripile de curcan se spală bine și se împănează cu usturoi și firișoare de rozmarin. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și boia iute. Punem aripile de curcan...Citeste continuarea

Ardei iuti,murati si copti

Postat de: mitinita in Muraturi

Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia jos, se lasa pe ardei. Se pun ardeii in borcane si se face o solutie din apa si otet. Dupa ce a dat in clocot se toarna peste ardei.   Se inchide...Citeste continuarea

Aperitiv cu sunca si pepene galben

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Se inlatura grasimea de pe margine cui nu-i place,sau se poate servi cu grasime cu tot. Se curata 2-3 felii de pepene galben, se inlatura semintele. Se serveste pepenele cubulete, iar sunca...Citeste continuarea

Aripioare de pui marinate la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Aripioarele le parlim de puf pe flacara aragazului . Le spalam si le tamponam cu un servet de bucatarie. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-un bol punem uleiul de masline, mustarul,sare si...Citeste continuarea

Îngheţată cu iaurt şi zmeură

Postat de: diaconta in Dulciuri

Daca nu aveti masina de înghetata(este si cazul meu) veti obtine o înghetata cremoasa si fara ace de gheata daca folositi smantana si iaurt cu procent mai mare de grasime.Dar va fi...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu cartofi si branza

Postat de: merisor67 in Mancaruri de legume

Se spala ardeii , se curata de cotoare si se scutura de seminte. Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja Se caleste  ceapa tocata marunt si se adauga bulionul, sarea si piperul....Citeste continuarea

Aperitiv cu ou in pita arabeasca

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Kaizerul se taie marunt si se pune in tigaie la prajit cu o lingurita de unt. Intr-un castron se sparge oul si se bate cu furculita impreuna cu cascavalul ras, se sareaza, se pipereaza dupa...Citeste continuarea

Îngheţată cu iaurt şi piersici

Postat de: anomisana in Dulciuri

Piersicile tăiate cuburi şi cele 2 linguri de suc din compot se pasează în blender. Se adaugă iaurtul şi 200 g frişcă lichidă şi se omogenizează. Se toarnă într-un bol,...Citeste continuarea

Aripioare KFC

Postat de: madi_marin in Pui

Aripioarele se curăţă, se spală, se taie în jumătăţi şi se şterg de apă. Se ung cu puţin ulei, se presara cu sare şi piper şi se pun în tava de cuptor tapetată cu...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: bylaura in Porc

Se curata si spala ardeii grasi, apoi ii oparim pentru a scapa de gustul ceva mai amar si pentru a se aseza mai bine si usor in cratita. Intre timp se prepara si umplutura : Se pune la calit in...Citeste continuarea

Aspic cu sunca si oua de prepelita

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale tare se curata si se lasa in asteptare, punem gelatina la hidratat in 4-5 linguri de apa rece si asteptam ca aceasta sa se dizolve, dupa care  punem  vasul respectiv la...Citeste continuarea

Şniţele crocante

Postat de: madi_marin in Pui

Se taie carnea în bucăţele potrivite care se aplatizează puţin cu ciocanul de şniţele. Ouăle se bat ca pentru omletă cu puţină sare. Se adaugă caşcavalul ras şi un pic...Citeste continuarea

American Cherry Pie

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Amestecati untul  cu zaharul in robotul de bucatarie,pana se omogenizeaza.Adaugati oul si amestecati 30 de secunde . Puneti faina si mai amestecati cateva secunde,pana cand aluatul devine...Citeste continuarea

Îngheţată de caise cu iaurt

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Din cele 500 g caise, jumătate se fac piure, iar cealaltă jumătate se taie ăn cubuleţe mici. Frişca se bate spumă tare şi se amestecă cu iaurtul, piureul şi cubuleţele de fructe. Se...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de vita si porc

Postat de: roxanabucataras in Mancaruri cu carne

Am pregatit umplutura prima data: am amestecat carnea cu ceapa taiata marunt, sare, piper, oul, orezul (pe care l-am spalat); leusteanul, patrunjelul si mararul pe care le-am tatai marunt. Am...Citeste continuarea

Îngheţată cu ciocolată şi...

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se topeşte ciocolata în frişca lichidă într-un vas la foc mic. Se dă apoi la răcit. Se mixează ca să se spumeze şi se adaugă laptele de cocos ţinut în prealabil la...Citeste continuarea

Apa vietii (Vitamin Water)

Postat de: mitinita in Bauturi

Am spalat citricele bine si le-am feliat. Am pus feliile de citrice peste apa si am pus canistra la frigider pentru 24 de ore,la macerat.   Citeste continuarea

Alivenci moldovenesti

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Laptele il puneti la fiert, iar cand da in clocot opriti focul. Adaugati faina de porumb si grisul in ploaie si amestecati. 2. Intr-un bol amestecati ouale cu zaharul, smantana si uleiul....Citeste continuarea

Ananas inghetat

Postat de: mitinita in Dulciuri

Se scot feliile de ananas din cutie si se aseaza pe o tava ,care sa incapa in congelator. Se lasa in congelator si cand sunt inghetate se scot si se consuma. Sunt foarte racoritoare. Citeste continuarea

Amandine(mini)

Postat de: mamaieelena in Prajituri

In prima etapa se separa ouale.Faina,cacao si praful de copt se vor amesteca si se vor trece prin sita.Albusurile se bat bine cu un praf de sare adugandu-se apoi si zaharul si apa.Uleiul se...Citeste continuarea

Aripioare picante la gratar

Postat de: mon in Pui

Amestecam bine fulgii de porumb cu pesmet, boia ,chilli, sare si  piper. Aripile le spalam bine apoi le taiem varfurile, le trecem prin ou, apoi prin amestecul de fulgi si le asezam pe...Citeste continuarea

Aripioare picante KFC

Postat de: anaiss in Pui

Se curata si se spala bine aripioarele, dupa care se taie in 2. Se sareaza si se lasa la frigider pana pregatim restul ingredientelor. Intr-un bol batem bine oul si-l amestecam cu laptele....Citeste continuarea

Aripi de curcan la cuptor

Postat de: elucubratiiculinare in Curcan

Aripile se spală, se taie în două și se condimentează cu sare și piper (de preferat proaspăt măcinat). Așezăm bucățile de carne într-un vas termorezistent....Citeste continuarea

Şniţele de cod la cuptor

Postat de: madi_marin in Peste

Fileurile se dezgheaţă şi se scurg bine de apă. Se stropesc cu zeamă de lămâie şi se presară cu sare, piper şi praf de usturoi. Ouăle se bat bine ca pentru omletă, apoi li se...Citeste continuarea

Aripi de pui Buffalo cu sos de...

Postat de: Toamna07 in Pui

Amestecam ingredientele uscate si le presaram peste aripile de pui; le pudram  bine pentru ca acestea sa fie acoperite uniform. Acoperim si le dam la frigider o ora. Intre timp pregatim...Citeste continuarea

Aperitiv chec multicolor

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput, spalam pieptul de pui, il taiem cubulete si il calim putin in ulei. Separat, curatam ceapa si o tocam marunt si o calim in uleiul in care am calit si pieptul de pui. Separat,...Citeste continuarea

Aripioare dulci picante

Postat de: timea in Pui

Spalam bine aripioarele si le taiem in doua. Sosurile le amestecam intr-un bol si trecem apoi fiecare bucata de aripioara prin sos. Turnam sosul ramas peste aripioare, acoperim vasul si dam la...Citeste continuarea

Angel Food Cake

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Prima data vom pregati umplutura. Capsunile congelate (pot fi si proaspete) le punem pe foc mic impreuna cu zaharul si sucul de portocale. Lasam aprox 15 minute sa fiarba, pana se ingroasa putin....Citeste continuarea

Aripioare de pui crocante

Postat de: MotanLaOale in Pui

Aripioarele se taie in doua, se curata si se spala foarte bine. Se usuca cu hartie absorbanta. Intr-un castron se pun 50g faina si se amesteca cu praful de copt. In alt castron se bat...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu branza de burduf...

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Branza de burduf proaspata (nu foarte usturata!) am dat-o prin razatoarea mica, am amestecat-o cu mararul tocat marunt si pentru a o inmuia am adaugat 2 linguri de smantana. Cu compozitia...Citeste continuarea

Aripioare la cuptor in crusta de...

Postat de: Cristi_Roman in Pui

1. Am spalat si taiat in doua aripioarele, am amestecat apoi ingredientele (toate de mai sus, in afara de usturoi) pentru “coating-ul” acestora – apropo, am tot cautat in...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu pasta de branza!

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Branza dulce de vaci se scurge de apa, se amesteca cu telemeaua rasa fin, smantana, untul moale si mararul tocat marunt. Se potriveste gustul de sare daca e nevoie. Intre timp se curata ardeii de...Citeste continuarea

Îngheţată cu portocale şi sirop...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Galbenusurile la amestecam cu zaharul vanilat si cele doua linguri de zahar.Sucul de portocale il amestecam cu siropul de grenadine si zeama de lamaie.Siropul de grenadine are o culoare rosu...Citeste continuarea

Îngheţată cu mentă şi ciocolată

Postat de: diaconta in Dulciuri

Frisca se mixeaza foarte bine.Se adauga laptele condensat,zeama de lamaie si siropul concentrat de menta.Se amesteca usor pana cand se omogenizeaza totul. Se pune ciocolata taiata bucati.Se...Citeste continuarea

Aripioare de pui la cuptor cu piure

Postat de: cocolina in Pui

Aripioarele se curata bine  se spala si se aseaza pe o farfurie mare. Se condimenteaza si se ung cu ulei si se pun intr-o tava. Dupa ce le-am pus in tava se stoarce o jumatate lamaie...Citeste continuarea

Ardei umpluti persani

Postat de: mitinita in Mancaruri cu carne

Se spala si se curata ardeii,ceapa se taie cubulete,iar orezul se spala. Se caleste ceapa in putin ulei,apoi se adauga carnea. Se caleste cam 10 minute,apoi adaugam curcuma,ierburile...Citeste continuarea

Amestec la wok (de post)

Postat de: gaby_d in Mancaruri de post

Rapid si bun. Pregatim toate ingredientele si procedam asa: - Incingem wok-ul si punem putin ulei. - Tocam ceapa si-o punem in tigaie. Calim 2 minute. - Curatam dovlecelul si-l taiem...Citeste continuarea

Aripioare la gratar

Postat de: oana_pisicutza16 in Pui

Aripioarele se spala bine si se pun pe un servetel de bucatarie sa absoarba apa Se condimenteaza ambele parti Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti, pana prind o culoare aramie...Citeste continuarea

Aperitiv cu mamaliga

Postat de: alldaycooking in Aperitive / Garnituri

Pentru mamaliga am pus la fiert apa si vinul impreuna cu putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina de malai treptat si am amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: Maria68 in Pui

Fiecarui ardei i se taie un capacel si i se scoate cotorul impreune cu semintele, se spala bine, se lasa la scurs,intorcandu-l cugura in jos. Apoi se pregateste umplutura.Carnea(eu am folosit...Citeste continuarea

Ardei la cuptor cu sos de branza

Postat de: mikidaniro in Mancaruri de legume

Ardeii: Intr-un vas punem pe foc untul si il lasam pana se topeste,apoi adaugam orezul si il sotam cca 2-3 min.pana se rumeneste un pic.Ciupercile le curatam,le tocam marunt si le punem...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: marinicayou10 in Mancaruri cu carne

Ardeii se scobesc si se spala. Carnea se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt,orezul spalat,mararul deasemenea tocat si el,se pune piper dupa gust si sare.Se umplu ardeii,se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]