Aripi de curcan la tavă

de elucubratiiculinare in Curcan, 1 Aug 2012 | 7666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc aripi de curcan (aprox 1,5 kg),
  • o lingură boia iute,
  • sare,
  • piper,
  • 5 căței de usturoi,
  • 1 crenguță de rozmarin,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 căni apă,
  • 1 cană vin alb,
  • 2 buc ceapă roșie.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan la tavă:

Aripile de curcan se spală bine și se împănează cu usturoi și firișoare de rozmarin. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și boia iute. Punem aripile de curcan într-o tavă, turnăm uleiul, apa și vinul. Curățăm 2 bucăți de ceapă (de preferat roșie), le tăiem în sferturi și le adăugăm în tavă printre aripi. Acoperim tava cu folie de aluminiu și dăm la cuptor pentru aprox. 2 ore.

Servim cu garnitura preferată!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor