A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arancini

Postat de: cristina_s_world in Mancaruri cu carne

Am facut un fel de supa de pui din grasimea desprinsa de pe niste pulpe de pui, un pic de sare si un pic de piper macinat, toate puse la fiert intr-o cratita in care am pus 6 cani apa. Cand apa a...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne

Postat de: Criss in Mancaruri cu carne

Se toaca si se caleste ceapa in foarte putin ulei. Se adauga morcovul ras, orezul foarte bine spalat, carnea tocata, sare, piper, patrunjel verde. Ardeilor li se taie un capac, se scot cotoarele,...Citeste continuarea

Alba ca Zapada

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru foi am frecat galbenusurile cu zaharul, apoi am adaugat treptat uleiul, laptele, sarea si esenta, apoi faina amesecata cu praful de copt si bicarbonatul. Am framantat un aluat elastic si...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu legume si orez

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Spalam si curatam (dupa caz) legumele. Orezul spalat il lasam in apa calda. Punem pe foc wok-ul cu putin ulei. Tocam marunt ceapa, gogosarul si ardeiul si punem la calit. Apoi adaugam pe...Citeste continuarea

Alba ca Zapada fina

Postat de: dobrezaira in Prajituri

Pentru foi amestecam toate ingredientele intr-un castron ( amoniacul l-am stins intr-o lingura de otet) si framantam pana se incorporeaza toata faina si rezulta o coca buna de intins. Facem 4...Citeste continuarea

Aloo Tikki, chiftelute indiene de...

Postat de: retetepersane in Aperitive / Garnituri

1. Cartofii fierti se decojesc si se paseaza sau se dau pe razatoarea mare 2. Se amesteca toate ingredientele si se adauga cantitatea de faina treptat pana se obtine o compozitie care poate fi...Citeste continuarea

Aperitiv cascaval cu sunca

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Luam o felie de cascaval si o ungem cu crema de branza. Asezam o felie si jumatate de sunca pe care o ungem la randul ei cu crema de branza. Peste sunca asezam urmatoare felie de cascaval si...Citeste continuarea

Ardei bulgaresti in otet

Postat de: Sim0naWorld in Conserve

Am spalat ardeii, apoi i-am asezat in borcane, asezandu-i usor pentru a nu-i rupe. In prealabil, pe fundul fiecarui borcan am asezat cate un ardei chilli, pentru a-i iuti si pe ceilalti....Citeste continuarea

Amandine

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Blatul: se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si zaharul. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul ca la maioneza, se adauga esenta de rom. Se toarna peste albusuri si se...Citeste continuarea

Aripioare marinate in stil...

Postat de: Toamna07 in Pui

Amestecam bine sosul de chilli,pasta de ardei iute,usturoiul zdrobit coaja si zeama de portocala,curry(praf sau pasta) si sarea. Cu acest amestec frecam aripioarele de pui spalate bine si...Citeste continuarea

Angel Food Cake (Prajitura ingerilor)

Postat de: lilik in Prajituri

Scoatem albusurile din frigider si le lasam sa ajunga la temperatura camerei. Amestecam faina cu 150 gr zahar si o cernem. Restul de zahar(150 gr) il amestecam cu vanilina. Incepem sa...Citeste continuarea

Aripioare crocante

Postat de: rhapsody in Pui

1. Spalati aripile si stergeti-le cu un prosop absorbant. 2. Puneti boiaua, piperul, mierea, sosul soia, menta, oregano si sare peste aripioare si amestecati. 3. Dati apoi aripile prin...Citeste continuarea

Ardei,cartofi si rosii,toate...

Postat de: corina241 in Vita

Pregatim copozitia de carne pentru a umple legumele(ardeii,cartofii si rosiile):amestecam carnea tocate cu sarea piperul si oul.Ceapa si orezul se calesc separat si se pun in compozitia de...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: privatelaura in Prajituri

Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem o bezea. Galbenusurile le mixam cu uleiul si le incorporam usor in bezeaua obtinuta anterior. Adaugam faina cu praf...Citeste continuarea

Ardei iuti pentru iarna

Postat de: panacris in Conserve

Ardeii se taie marunt cu foarfeca, se presara peste ei zahrul, mierea si sarea, apoi se indeasa bine in borcane. Se adauga otet pana se umple borcanele,  se agita bine, apoi se aseaza cuminti...Citeste continuarea

Ardei iute la borcan pentru iarna

Postat de: mamaieelena in Conserve

Ardeii spalati si scursi bine de apa se vor taia rondele cu foarfeca de bucatarie. Se pune tocatura de ardei cu lingura in borcan, se adauga sarea si zaharul si peste se toarna otetul...Citeste continuarea

Aripioare in bait

Postat de: alinutza1983 in Pui

Spala aripioarele, apoi curate-le bine si taie-le varfurile. Spala legumele, taie-le bucati potrivite, apoi aseaza-le peste aripioare, intr-un bol incapator. Presara peste acestea ardeii iuti,...Citeste continuarea

Ardei copti

Postat de: olivee in Salate

Se coc ardeii pe o plita sau gratar. Se invart pe toate partile pana se coc. Se pun intr-o oala, se presara sare si se acopera cu capac pana se mai racesc, apoi se decojesc. Se amesteca apa cu...Citeste continuarea

Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )

Postat de: Andreea_Mario in Mancaruri cu carne

Se  fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea  si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie  bucati si se...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu legume

Postat de: susu in Mancaruri de post

Tocam ceapa si apoi o calim, adaugam morcovul ras fin si apoi orezul. Ciupercile tocate marunt se calesc separate in unt pana scade bine zeama. Se adauga   la orezul calit condimentele,...Citeste continuarea

Aripioare de pui in stil thailandez

Postat de: Oana in Pui

Aripioarele de pui se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se ung cu ulei si apoi se amesteca cu toate ingredientele si se pun intr-o punga de copt. Se lasa la rece cateva ore. Se pune...Citeste continuarea

Ardei pentru umplut, in saramura

Postat de: dakris in Conserve

Ardeii se curata de cotoare, seminte si nervuri, se spala, se pun la scurs, se presara sare pt muraturi in fiecare si se mentin in acest fel 24 ore pana se inmoaie. Sucul rezultat se varsa in...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: Zamfira in Pui

Pregatim compozitia de carne pentru a umple ardeii: amestecam carnea de pui tocata, orezul, un ou, ceapa si mararul verde tocat marunt, sare si piper.  Spalam ardeii, le taiem capacelele,...Citeste continuarea

Alba ca Zapada

Postat de: olivee in Prajituri

Aluat: Se bat cele 3 oua, apoi se adauga uleiul, zaharul, laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie iar mai apoi se adauga faina. Se face un aluat potrivit de tare ,se imparte in 3...Citeste continuarea

Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei

Postat de: kukibella in Aperitive / Garnituri

ardeii se coc,se curata de coaja şi seminte; dovleceii se dau prin razatoare se pun ıntr-o tigaie non aderenta la foc moderat,adaugandu-se usturoiul ın coaja(ıl zdrobim putin)şi frunzele...Citeste continuarea

Ardei copţi la borcan

Postat de: Ade200 in Conserve

Coaceţi ardeii (se pot coace şi în tava din cuptor, dar să-i întoarceţi). Îi închideţi intr-o pungă sau într-un vas acoperit pentru că aburii ajută la o...Citeste continuarea

Ardei pentru iarna (reteta Motan)

Postat de: MotanLaOale in Conserve

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri (se taie in doua sa fie mai usor). Se spala din nou si se pun cu cavitatea in jos sa se scurga. Se taie fasii si apoi patratele. Se pune...Citeste continuarea

Aripioare de pui crocante

Postat de: Mirela_Tilvescu in Pui

Se asezoneaza aripioarele cu zeama de lamaie,sarea si piperul si se lasa timp de 15 min.Apoi se trec prin faina,ouale batute si ultima oara prin pesmet,dupa care se pajesc in mult ulei incins pana...Citeste continuarea

Ardei iuti murati

Postat de: Zamfira in Muraturi

Spalam ardeii iuti si-i asezam in borcane impreuna cu cimbru si marar. Fierbem apa cu ingredientele din reteta si-l turnam fierbinte peste ardeii iuti. Inchidem ermetic borcanele si le punem in...Citeste continuarea

Ardei umpluti pe pat de rosii si...

Postat de: rocsi_1612 in Curcan

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il decojim, il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu varza

Postat de: Zamfira in Muraturi

Spalam ardeii, ii taiem capacelul si indepartam semintele si nervurile pentru a fi incapatori. Varza o spalam, o dam pe razatoare si o framantam cu putina sare dura o lingurita de marar uscat...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

Legumele se curata si se dau prin robot. Se calesc pana se inmoaie. Carnatul se da si el prin robot si se adauga peste legume. Se pune si orezul si se mai lasa la foc. Se amesteca mai mereu. Se...Citeste continuarea

Ardei cu sos de rosii si garnitura...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Ardeii ii punem si ii coacem. Ii lasam acoperiti cu un capac dupa ce i-am copt, apoi ii decojim, scoatem semintele si ii facem feliute. Rosiile le spalam si le decojim. Le taiem cubulete foarte...Citeste continuarea

Ardei kapia copti la borcan

Postat de: marinicayou10 in Conserve

Coaceti ardeii ,curatatii de coaja deasupra unei cratite ca sa curga lichidul din ei in cratita,pt ca apoi il punem in borcane... ii desfaceti doar pe o parte si le scoateti cotorul si...Citeste continuarea

Ardei copti cu mujdei de usturoi

Postat de: RoXx in Salate

Ardeii se spala si se pun pe o plita la copt .Usturoiul se curata si se piseaza cu sarea. Dupa ce am pisat usturoiul, peste el se adauga uleiul si se freaca pana devine o pasta. Apoi punem si...Citeste continuarea

Amandină

Postat de: deny77 in Prajituri

BLAT: Pentru blat batem spuma albușurile cu zaharul, iar galbenușurile le amestecam cu uleiul si le turnăm peste albușuri. In aceasta compoziție se mai adaugă  praful de copt...Citeste continuarea

Ardei grasi si kapia copti la borcan

Postat de: rocsi_1612 in Conserve

Ardeii si kapia ii coacem pe un grill, o tabla sau in cuptor, depinde ce aveti la indemana. Nu ii coaceti foarte tare ca vor rupe bucatele la curatat. Ii punem intr-o oala imediat ce ii coacem...Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de: LALY in Conserve

Spalam ardeiul iute sub jet de apa rece.Eu am folosit borcane mai mici de 350 ml deoarece ardeii au fost micuti.Deci,asezam ardeii in borcanele cu grija sa nu-i rupem,lasand putin spatiu intr...Citeste continuarea

Aripi picante cu cartofi taranesti

Postat de: Sim0naWorld in Pui

Aripioarele le`am spalat, am indepartat varfurile, apoi le`am taiat pe jumatate. Le`am amestecat cu usturoiul pisat, delikat, sare si cele 2 cani de apa si le`am bagat la frigider pentru 24 ore. A...Citeste continuarea

Amuse bouche de parmigiana

Postat de: alba_zori in Aperitive / Garnituri

1.se pregatesc vinetele gratinate cu sare. 2.se pregateste sosul de rosii cu ulei de masline,sare,frunze de busuioc si carne de vita macinata,se lasa in jur de 20 minute pe foc dulce...Citeste continuarea

Amuse bouche

Postat de: alba_zori in Aperitive / Garnituri

Chiar simplu si de efect,foarte bune. 1.Se gratineaza feliile de vinete cu sare. 2.Se gratineaza feliile de dovlecei cu sare. 3.Se pregatesc feliile de prosciutto crudo,fisticul macinat...Citeste continuarea

Ardei copti cu ciuperci

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

ceapa se curata se taie si se caleste. ardeii se taie fasii si se pun in tigaie si ei. se calesc impreuna aproximativ 5 minute pana se inmoaie ceapa,apoi am pus borcanuL de ciuperci si am...Citeste continuarea

Aperitiv

Postat de: pittbull in Bauturi

piersica se spala si se taie felii. boabele de struguri se taie in doua si pepenele galben in cuburi potrivite. se pun intr-un pahar peste care se adauga zaharul si scortisoara. se lasa o...Citeste continuarea

Arici Pogonici

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Se traseaza o linie in jurul parei si cu un cutit, pe lung, vom taia coaja pina la acea linie. Boabele de struguri le spalam si infingem fiecare boaba intr-o scobitoare. Scobitorile le infingem in...Citeste continuarea

Ardei copt la congelator

Postat de: adela1981 in Conserve

Pentru cele necesare, aveti nevoie de ardei, eu am folosit grasi de toate culorile, la fel de buni sunt si kapia, si de pungi. Ardeii se spala si se coc pe plita, sau in cuptor, eu prefer deasupra...Citeste continuarea

Ardei pentru umplut la congelator

Postat de: merisor67 in Conserve

Am pus o oala cu apa pe foc si am adaugat o lingurita de sare.  Ardeii i-am spalat, am taiat capacelele, am scos semintele si i-am scufundat pentru cateva minute in apa cand aceasta a dat...Citeste continuarea

Aripioare crocante la cuptor

Postat de: pusikmea in Pui

Se spala si se sterg aripioarele, cu un servetel. Batem ouale cu sare si piper, dupa care adaugam mustarul si omogenizam. Intr-o farfurie facem un amestec din celelalate ingrediente. Dam...Citeste continuarea

Ardei si vinete pentru iarna

Postat de: panacris in Conserve

Vinetele se coc la gratar. Se curata si se lasa la scurc cca. 3 ore. Apoi se portioneaza si se pun in pungi cca. 800g. Ardeii se spala, se curata, se taie in doua, apoi se dau prin masina de...Citeste continuarea

Ardei kapia in otet

Postat de: panacris in Conserve

Ardeii capia se coc la gratar, direct in jar. Se pun într-un vas adânc se presară sare grunjoasă peste, se acoperă cu un capac şi se lasă cca. 30 de minute să stea în...Citeste continuarea

Ardei multicolori umpluti cu salata...

Postat de: merisor67 in Salate

Se spala toate legumele si se lasa la scurs. Varza se toaca fideluta, morcovul si telina se curata si se dau pe razatoarea mare. Se toaca maraul si se amesteca toate ingredientele intr-un bol....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]