reteta am luat-o din clik!pofta buna,e putin modificata,dar gustul este excelent
Cartofii se curata de coaja si se taie in patru.Ceapa se taie rondele,iar ardeiul gras cubulete.
Se spala aripile de pui,se sterg cu un prosop de hartie si se pun la calit intr-o tigaie.In alta tigaie punem la calit si ceapa si ardeiul gras timp de 2-3 minute.
Intr-un vas termorezistent se pun cartofii,cabanosul taiat felii,maslinele,rosiile decojite(se paseaza intr-un bol cu furculita),ceapa si ardeiul calite,aripile de pui.Se pun condimentele,vinul alb,si apa cat sa acopere.
Se da la cuptor pentru 45-60 minute si se asezoneaza cu patrunjel.
1
Dupa 30 minute se scoate tava din cuptor si se intorc aripiile de pui pe cealalta parte.
2
Dupa 45 minute este totul facut,dar daca vreti sa se rumeneasca putin se mai lasa 10-15 minute.