Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

de vickyduta in Pui, 31 Ian 2012 | 6088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola aripioare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cutie bere
  • chili, sare, piper,
  • patrunjel
  • usturoi praf
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere:

In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie. Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana. Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii. Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez, etc.

Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

simo_brkic 1

05.02.2012, 22:23

mmmmmmmm si eu vreauu

vickyduta 1

10.02.2012, 14:19

Iti trimit acum o portie dubla, multumesc.

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:25

yamii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare marinate in stil thailandez cu garnituri