Aperitiv- gogosele cu icre

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2010 | 10089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat :
  • -2 oua
  • -100 gr faina
  • -50 ml ulei
  • 100 ml apa
  • umplutura:
  • 50 gr icre crude
  • -300 ml ulei
  • -20 ml apa minerala
  • -zeama lamaie
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv- gogosele cu icre:

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac betisoare sau cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min.

Se bat icrele la mixer se adauga apa minerala apoi cate putin ulei la final zeama de lamaie.

Se umplu gogoselele cu ajutorul unui pos se orneaza cu masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv- gogosele cu icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in aluat de foietaj