Tarta cu branza si cartofi

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2012 | 6085 vizualizari

 

Am descoperit ca mai am in congelator o jumatate de pachet de foietaj. Din cauza lui s-a nascut aceasta tarta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat foietaj de la Bella
  • 3-4 cartofi
  • 300 g branza framantata
  • 1 ou
  • sare, piper
  • marar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si cartofi:

Pentru inceput pregatim umplutura. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii pasam ca pentru piure. Adaugam branza framantata si oul si amestecam bine pana se omogenizeaza.
La final adaugam mararul tocat si condimentam cu sare si piper.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt asezam aluatul dezghetat si taiem surplusul de pe margini.

Punem umplutura si nivelam. Din surplusul de aluat am taiat fasiute pe care le-am asezat deasupra, pe post de grilaj :).

Ungem grilajul cu ou batut si dam la cuptor la foc mare 10 minute.educem focul si lasam pana se rumeneste deasupra.

Este foarte buna atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt