Aperitiv cu carnat in foietaj

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2011 | 9689 vizualizari

 

O dedicatie speciala pentru Doaman Maria(medioto)scumpa de ea,ii place carnatu(si mie la fel,de ce sa mint) si,i-am promis asa ca am pregatit o surpiza cu carnat,Medi pofteste la carnat

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj 400 g
  • 1 carnat afumat de casa (cam 55 cm)
  • 1  ou
  • 150 g cascaval ras
  • rosii cherry -decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carnat in foietaj:

Simplu si tare bun.

Se decongeleaza aluatul de foietaj,se intinde putin cu sucitorul, se unge foaia cu ou,se presara cascaval ,se pune carnatul (atentie, intreg) si se ruleaza foaia cu grija,se unge cu ou si se presara cascaval ras

Se impacheteaza in hartie de copt si se da tava la cuptor 10-15 minute dupa care se scoate si se ia folia jos , se mai pune la cuptor 10 minute la 200 grade  pt a se rumeni frumos.

Super bun a fost,pacat ca a fost putin ,,,,,,,,,,,,,,,

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnat in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]