Aperitiv cu carnat in foietaj

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2011 | 8953 vizualizari

 

O dedicatie speciala pentru Doaman Maria(medioto)scumpa de ea,ii place carnatu(si mie la fel,de ce sa mint) si,i-am promis asa ca am pregatit o surpiza cu carnat,Medi pofteste la carnat

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj 400 g
  • 1 carnat afumat de casa (cam 55 cm)
  • 1  ou
  • 150 g cascaval ras
  • rosii cherry -decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carnat in foietaj:

Simplu si tare bun.

Se decongeleaza aluatul de foietaj,se intinde putin cu sucitorul, se unge foaia cu ou,se presara cascaval ,se pune carnatul (atentie, intreg) si se ruleaza foaia cu grija,se unge cu ou si se presara cascaval ras

Se impacheteaza in hartie de copt si se da tava la cuptor 10-15 minute dupa care se scoate si se ia folia jos , se mai pune la cuptor 10 minute la 200 grade  pt a se rumeni frumos.

Super bun a fost,pacat ca a fost putin ,,,,,,,,,,,,,,,

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnat in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, in foietaj