Aripioare picante si fragede

de elena1988 in Pui, 4 Apr 2011 | 6624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare de pui
  • chili
  • sos de soia
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline 2 linguri
  • cativa catei de usturoi( eu am pus 5)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante si fragede:

Facem o marinata pentru aripi din ingredientele de mai sus si punem aripioarele pentru 3-4 ore la marinat, apoi punem intr-o tava aripioarele fara marinata, si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante si fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor