Aperitiv cald cu peste

de ianculubita in Pangasius, 19 Mar 2011 | 6906 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta,trebuie o branza care se topeste la cuptor,eu am avut in casa branza de capra si nu a fost bine

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 1capatana de usturoi
  • 4rosii
  • 100gcascaval
  • 50ml ulei de masline
  • 2-3buc.file de pangatius
  • sare,piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cald cu peste:

In tava,am pus hartie de copt,rondele de cartofi fierti

,deasupra, pe fiecare rondea, peste condimentat,un varf de lingurita de usturoi pisat,1rondea de rosie,1felie de cascaval,

deasupra piper si ulei;

am dat tava la cuptor 20min,apoi totul este gata pentru servit cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cald cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 22:52

Branza de capraa????????!!!!!!!!!!
Pai vin la masa clar....imi placeeeeeeeee

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:14

matilda 1

23.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius aromat "all'italiana"