Aripioare de pui pane

de lavinia24 in Pui, 15 Mar 2011 | 13857 vizualizari

 

O reteta rapida,simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 aripioare de pui
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane:

Aripioarele se spala bine,se taie in 2,se scurg bine de apa si se condimenteaza cu sare si piper.In timp ce uleiul se lasa la incins,aripioarele se dau prin ouale batute bine,iar apoi prin pesmet.Se scot pe un servetel de bucatarie si se pot servi cu piure de cartofi sau cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui crocante facute in bere