Aripioare glazurate si cartofi acordeon

de slowfoodcuisine in Pui, 2 Mar 2011 | 4913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aripioare de pui
  • -cartofi
  • -usturoi
  • -sare, piper, busuioc
  • -ulei de masline
  • -zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate si cartofi acordeon:

Spalam, taiem aripioarele.

Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta. Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu cartofi si capere