Aperitiv cu sfecla rosie si branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2011 | 18982 vizualizari

 

Un aperitiv pe care l-am pregatit de Dragobete. Iubiti-va mult!
Sursa de inspiratie a fost Laura, doar ca eu am optat pentru alta umplutura...sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr sfecla fiarta
  • 200 ml lapte
  • 220 gr faina
  • 2 catei usturoi
  • 2 oua
  • 100 gr branza feta
  • 100g cascaval ras
  • 2  lingurite ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu sfecla rosie si branza:

Punem in blender sfecla fiarta curatata si taiata cubulete, usturoiul curatat , ouale, uleiul si laptele. Dupa ce obtinem o crema fina, adaugam toata faina si mixam inca putin pana obtinem un aluat de clatite putin mai gros. Coacem clatitele intr-o tigaie teflonata, pe ambele parti.

Intindem putina branza feta pe toata suprafata clatitei, presaram cascaval si rulam clatita cat mai strans. Le umplem imediat, cat inca sant calde, astfel cascavalul se va topi usor fara sa curga. Taiem felii de aprox. 2cm latime si servim ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sfecla rosie si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Adinuta 1

26.02.2011, 11:00

Ce colorata si intensa e! Mie imi place sfecla, mai ales in ciorba. Interesant cu branza, inca nu am incercat.

Dya Daniela Andrei 1

26.02.2011, 12:10

Apetisant!

andreea_angelo 1

12.11.2012, 10:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei copt