Mixam pentru inceput zaharul cu ouale si iaurtul ,adaugam amoniacul stins,omogenizam, dupa care incepem sa adaugam faina pana obtinem un aluat tare.Impartim aluatul obtinut in 4 bucati pe care le vom intinde intava unsa cu ulei
pentru crema se procedeaza  in felul urmator:
 intr-o cana de lapte se adauga faina si se mixeaza  bine   nu raman  cocoloase(eventual folositi mixerul) , restul de lapte se pune pe  focimpreuna cu  1 cana de  zahar, la baie de aburi,iar in momentul in  care incepe sa  fiarba se  adauga si restul de lapte cu faina , se  amesteca continuu pana  se  ingroasa bine,se lasa la racit.Untul se bate  spuma cu zaharul pudra   dupa care incepem sa adaugam din crema de unt  preparata inainte si   racita, cate o lingura pe rand la final adaugam  coaja si sucul de la o lamaie. Cu crema astfel obtinuta ungem foile.