A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura " Cenusareasa"

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Punem la mixer untul moale, impreuna cu zaharul brun facut pudra la masina de cafea. Mixam pana devine totul o crema. Adaugam pe rand cate un galbenus si mixam in continuare. Alunele le...Citeste continuarea

Prajitura rapida cu fructe de...

Postat de: bahna_violeta in Prajituri

E foarte simpla pentru ca toate ingredientele sunt cumparate, e o reteta rapida. Am folosit doar o foaie, pe care am taiat-o in 3, am facut crema conform instructiunilor de pe plic, am pus...Citeste continuarea

Prajitura Anca

Postat de: nico15 in Prajituri

Pentru crema de vanilie , vom proceda in felul urmator: Se pune laptele la foc sa se incalzesca, sa fie doar caldut, din acesta se ia aproximativ 200 de ml si se va adauga in fir subtire, dupa ce...Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de: MIUTA in Pui

Taiem pieptul de pui felii lungi si subtiri de un centimetru.Amestecam ouale,mustarul,vinul,sosul de soia.Adaugam piper si sare dupa gust.Eu am pus putina sare deoarece sosul de soia era...Citeste continuarea

Peste acoperit cu bacon la cuptor

Postat de: cristeena20 in Peste

- Pregatim fileurile de peste , le curatam de piele si le asezonam cu sare si piper, usturoiul pisat si coriandrul tocat fin sau dat prin piulita . Apoi le acoperim cu bacon deasupra. Le pastram...Citeste continuarea

Pasta de gogosari

Postat de: alice_ciobanu in Conserve

Incepem cu gogosarii si ardeii kapia pe care ii spalam, ii stergem si ii punem la copt, pe tabla, in tava in cuptor, dupa cum vreti si dupa cum va place. Cand is copti bine, nu scrum!, ii punem...Citeste continuarea

Pui cu ciuperci

Postat de: alice_ciobanu in Pui

Puneti carnea de pui la fiert cu putina sare si spumuiti. Adaugati apoi morcovul, telina si pastarnacul. Lasati la fiert la foc domol, vreo 20 de minute. Cand e aproape fiarta, nu flescaita,...Citeste continuarea

Prajitura cu crema caramel

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Pentru a prepara blatul trebuie sa separati ouale. Galbenusurile le mixati cu zaharul, iar albusul il bateti spuma tare si densa intr-un bol super, dar super curat. Peste galbenusuri adaugati...Citeste continuarea

Placinta cu iepure si verdeturi

Postat de: alice_ciobanu in Mancaruri cu carne

Intr-o oala puneti la fiert spinarile de iepure alaturi de putina sare, cateva boabe de piper, frunze de dafin.  Lasati pana ce carnea e fiarta complet. Scoateti-o si dupa ce se raceste...Citeste continuarea

Papanasi

Postat de: pana_luminita in Dulciuri

Pun intr-un bol toate ingredintele si le amestec bine pana obtin un aluat pe care pot sa-l modelez . Formez gogosele pe care le prajesc in baie de ulei pana se rumenesc Citeste continuarea

Penne con pancetta e pomodoro

Postat de: gurita_ta2005 in Penne

Se pune pancetta intr-o tigaie, in ulei de masline sa se caleasca. Dupa cateva minute adaugam vinul rosu, feliile de usturoi si bulionul. Separat se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt...Citeste continuarea

Pate vegetal - Hummus

Postat de: Corina33 in Mancaruri de post

Daca gasiti naut fiert la conserva e foarte bun, eu nu am gasit asa ca l-am fiert. Se pune nautul la inmuiat in apa de pe o zi pe alta. Se arunca apa in care a stat si se pune alta, apoi se...Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de: Poliana in Aperitive / Garnituri

Cernem faina intr-un vas, adaugam untul taiat cubulete si incepem sa amestecam pana cand obtinem o compozitie nisipoasa. Adaugam oul batut cu sare si apa treptat, si framantam bine pana la...Citeste continuarea

Prajitura Tosca

Postat de: diana_k in Prajituri

Preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul. Se bate bine spuma pana se intareste si nu mai curge de pe tel. Se adauga macul, nuca de cocos, praful de copt si faina. In tava...Citeste continuarea

Prajitura cu branza

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Se amesteca intr-un castron branza cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom. Adaugam laptele si uleiul si omogenizam. La sfarsit incorporam  faina amestecata cu praful de copt...Citeste continuarea

Prăjitură cu griş şi sirop de...

Postat de: diaconta in Prajituri

Am pus stafidele cu putin rom sa se înmoaie. Am batut spuma albusurile cu un praf de sare si zaharul,am adaugat galbenusurile ,grisul si stafidele scurse. Am pus totul într-o...Citeste continuarea

Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli...

Postat de: panacris in Pui

Pulpele se spala, se curata de piele. Se invelesc in feliile de bacon, se stropesc cu ulei de masline,  apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta, se pun deasupra legumele, se adauga vinul...Citeste continuarea

Prajitura cu mere, biscuiti si...

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Intr-o tava 20x30 am intins uniform untul rece, iar deasupra am presarat biscuitii pisati. Merele le-am dat prin razatoare, apoi le-am calit pana au scazut. La final am adaugat scortisoara. Merele...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac

Postat de: lilik in Prajituri

Prima data pregatim umplutura: Dupa ce am curatat de coaja si samburi dovleacul il dam pe razatoarea cu gauri mari(avem nevoie de 1,5-2 kg dovleac ras). Intr-o tigaie larga punem untul la...Citeste continuarea

Prajitura deosebita cu foi si nuca

Postat de: diana_k in Prajituri

Pregatim aluatul astfel: frecam faina cu untul moale, adaugam zaharul, galbenusurile si praful de copt. Framantam bine si impartim aluatul in trei bile, una o framantam cu cacao, celelalte le...Citeste continuarea

Piept de pui (Soprema de pollo) cu...

Postat de: nico15 in Pui

Se ia tamarindul (are un gust dulce-acrisor) si se va pune intr-o cratita in care avem apa calduta si il desfacem, lasandu-l sa fiarba incet. Se va forma o pasta care va avea o culoare maronie si...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si merisoare

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Aveti aici si reteta video a Ligiei... Eu am modificat extrem de putin reteta in sensul ca am adaugat arome in plus si crema de mar am facut-o numai din marul ras si arome. Daca doriti...Citeste continuarea

Pizza țărănească

Postat de: elucubratiiculinare in Pizza

Cernem făina într-un castron, facem în mijloc o adâncitură și adăugăm sarea, zahărul, drojdia și uleiul. Amestecăm ușor cu o lingură și turnăm apa călduță în...Citeste continuarea

Piept de rata cu piure si bacon crispy

Postat de: nico15 in Rata

Se ia pieptul de rata si i se va face un grilaj pe partea cu grasimea, dupa care se va pune intr-o tigaie nonaderenta pentru a se praji, dupa ce este facuta pe partea cu grasimea se-ntoarce pe...Citeste continuarea

Pestisor

Postat de: simo_brkic in Peste

Curatam pestele de intestine, punem inauntru foi de dafin, putina sare si piper si apoi il punem pe foc, la gratar. Il intoarcem din cand in cand si la urma se pune pe rosii si salata verde....Citeste continuarea

Perisoare cu legume

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

PERISOARE- se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, ouale, pesmetul, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Din compozitie modelam perisoarele. Intr-o...Citeste continuarea

Pulpe cu ceapa si rosii

Postat de: rhapsody in Pui

1. Spalam pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le punem in tigaia cu uleiul incins. 2. Prajim pulpele pana devin aurii (5-8min) pe fiecare parte. 3. Adaugam otetul balsamic si...Citeste continuarea

Pulpe de curcan umplute cu ficatei

Postat de: Sidy in Curcan

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune...Citeste continuarea

Prajitura "Kinder Pinguin"

Postat de: kukibella in Prajituri

Crema: frişca se mixeaza pana se ıntareşte; se adauga pe rand mierea, laptele, esenta de vanilie şi gelatina (se prepara dupa instructiunile de pe pachet); se mixeaza şi se da la frigider....Citeste continuarea

Piept de pui marinat la gratar

Postat de: lilik in Pui

Intr-un vas lunguiet punem vinul,uleiul,zeama de lamaie,sare,piper,paprika si cu o furculita le batem putin ca pe oua. Pieptul de pui il taiem felii,pe care le punem in marinada,apoi peste...Citeste continuarea

Placinte cu branza(Branzoaice)

Postat de: carla27carla in Dulciuri

Aluatul se prepara astfel: se cerne faina intr-un vas adanc. Facem loc la mijloc unde punem drojdia inmuiata cu 2 linguri de zahar si 100 ml din laptele caldut, dupa care lasam o jumatate de ora...Citeste continuarea

Pulpe la cuptor

Postat de: gepiza in Pui

 Pulpele se spala bine, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust. Se pun in tava si se adauga sare si condimente. Se acopera cu apa si se da la cuptor. Se lasa pana cand scade apa si sunt...Citeste continuarea

Pasta de ardei iute cu piper de...

Postat de: mitinita in Conserve

Uleiul de chili: Se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti,care se vor zdrobi in prealabil.  Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul. ...Citeste continuarea

Pui shanghai

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper. Facem urmatorul amestec: batem bine ouale cu putina sare,adaugam sosul de soia,mustarul,zeama de lamaie si...Citeste continuarea

Prajitura "Maria"

Postat de: Maria68 in Dulciuri

Cuptorul se incinge la foc potrivit. Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa. Se adauga praful de copt, praful de sare si treptat adaugam cate o lingura...Citeste continuarea

Plăcintă cu prune şi brânză de...

Postat de: Ade200 in Prajituri

  Am curăţat prunele si le-am rupt în 2. Adevărul e că nu le-am cântărit! Cuptorul îl aprindeţi după ce desfaceţi prunele. Am bătut ouăle cu sarea, apoi cu...Citeste continuarea

Paste cu piept de pui, porumb si...

Postat de: gaby_d in Farfalle

Pune untul la topit intr-o craticioara cu fund dublu. Cand s-a topit adauga ceapa tocata, lasa doua minute sa se caleasca apoi adauga ciupercile feliate. Lasa la calit pana prind o culoare...Citeste continuarea

Prăjitură cu măr şi glazură de...

Postat de: diaconta in Prajituri

Am pregatit mai întâi coca. Am pus drojdia cu o lingurita de zahar,o lingura de faina si putin lapte caldut sa dospeasca. Faina cernuta am amestecat-o cu sarea ,zaharul si untul...Citeste continuarea

Pasta de gogosari, telina si ardei...

Postat de: Ina in Conserve

Am curatat gogosarii, i-am spalat si i-am tocat marunt la robot. Am procedat la fel cu telina si ardeiul iute.  Am pus cele 3 compozitii  la foc mic, intr-o oala incapatoare . Am...Citeste continuarea

Pestisor cu Miez de lapte

Postat de: amalia01 in Sandvisuri

- felia de paine se taie in forma de pestisor - galbenusul de ou se sfarama cu furculita si se omogenizeaza cu pateul - se unge paine cu amestecul obtinut - felia de miez de lapte se...Citeste continuarea

Prajitura cu mac si ganache de...

Postat de: timea in Prajituri

Mai intai pregatim crema (putem sa o pregatim si cu o zi inainte). Amestecam frisca cu zaharul si punem pe foc pana incepe sa fiarba. Luam de pe foc si adaugam ciocolata bucatele si...Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute

Postat de: cristeena20 in Pui

Alegem pulpele intregi si le dezosam cu grija, astfel incat sa ramana intregi. Le saram, piperam si le lasam asa 30 min la rece. Intre timp preparam umplutura (sa fie sub forma de pasta. ). Eu...Citeste continuarea

Prajitura Amandina

Postat de: pana_luminita in Prajituri

Mod de preparare blat : Separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare , obtinem o compozitie cremoasa in care adaugam 3 linguri de cacao. Separat intr-un...Citeste continuarea

Pizza-sandvis

Postat de: alinutzika in Sandvisuri

Intre feliile de paine se pun ingredientele de mai sus in ordinea dorita si se dau la cuptor sau se fac pe grill, asa cum am facut eu.  Se serveste stropit cu ketchup. Delicios!!!! Citeste continuarea

Paste cu sos alb

Postat de: annemarry in Penne

Pastele se fierb si apoi se scurg de apa. Sosul: Intr-o craticioara se pune uleiul, apoi branza topita. Se amesteca continuu la foc mic. Punem apa, muschiul taiat cubulete, usturoiul taiat...Citeste continuarea

Prajitura Fanta

Postat de: annemarry in Prajituri

Blatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu uleiul, sarea si esenta de rom. Apoi punem galbenusurile peste albusuri, mixam, apoi punem faina. Compozitia...Citeste continuarea

Pulpa de porc cu pleutorus

Postat de: panacris in Porc

Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp carnea se curata, se spala si taie felii. Apoi se adauga la  ceapa calita, se lasa sa se perpeleasca...Citeste continuarea

Prajitura cu prune

Postat de: merisor67 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat, apoi galbenusurile unul cate unul, fara sa mai batem, doar amestecam usor....Citeste continuarea

Prajitura cu pere

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Separam albusurile de galbenusuri. 2. Batem albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile le batem cu uleiul ca pentru maioneza. 3. Amestecam cele 2 compozitii, cernem faina amestecata cu...Citeste continuarea

Pilaf sarbesc

Postat de: ioana_malia in Mancaruri de post

Calim legumele (ceapa, morcovii, ardeii, si ciupercile) .Cand acestea s-au calit, adaugam orezul si il calim si pe acesta impreuna cu legumele.  Punem totul intr-un vas yena, mai adanc ,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]