Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor

de DulciuriSiNuNumai in Curcan, 28 Oct 2012 | 38191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg pulpe de curcan
  • -250 ml vin alb
  • -100 ml ulei de masline
  • -2 cepe albe
  • -3-4 catei de usturoi
  • -sare,piper boabe,boia dulce
  • -busuioc, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor:

Se spala pulpele de curcan cu apa rece si se taie grasimea de pe margini.

Intr-un vas se aseaza pulpele si se condimenteaza dupa gust cu sare,boia dulce si piper proaspat macinat. Intr-un alt castron se pun 250 ml vin, 100 ml ulei de masline si 3-4 catei de usturoi taiati marunt si se toarna amestecul peste pulpele de curcan. La final se adauga 2 cepe taiate julien, cateva foi de dafin si busuioc. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru minim 4 ore. Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in aceasta marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.

Se incinge cuptorul in prealabil la 200 grade si se introduce tava pentru aproximativ o ora si jumatate. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama din tava.  

TIPS-URI

1

Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor