Pulpa de curcan la cuptor

de RoXx in Curcan, 25 Sep 2012 | 26652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa inferioara de curcan
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 200 ml vin rosu
  • 200 ml apa
  • sare,piper
  • miere
  • scortisoara,turmeric,ienibahar,praf de usturoi,chilli,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Pulpa de curcan se spala, se unge cu ulei si se baga intr-o punga mare. Peste ea se pun condimentele si se amesteca in punga pana cand s-a condimentat pe toata suprafata. Punga se leaga bine si se pune la frigider 3-4 ore. Dupa cele 3-4 ore, punem pulpa intr-o tava unsa cu ulei, pe langa ea adaugam ceapa taiata solzisori, cartofii taiati cubulete, vinul si apa. Pe toata suprafata pulpei punem miere. Se introduce la cuptor timp de 60 - 80 de minute (depinde si de cuptor). Din cand in cand se ia cu o lingura sos din tava si se pune peste pulpa.

Se serveste imediat ce este gata . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

26.09.2012, 21:33

Mmm.. de cand n-am mai papat o pulpita de curcan..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 23:10

super gustos

RoXx 1

03.10.2012, 10:02

Multumesc Simo,elucubratiiculinare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la cuptor