Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

de elucubratiiculinare in Pui, 31 Oct 2012 | 3088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de găină sau pui,
  • 500 g ceapă,
  • 500 g roșii cherry,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de găină cu ceapă și roșii cherry:

Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri. Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile. Se scoate și se ține la cald. Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie. Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă. Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.

Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru. Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute. Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

Dăm la cuptor pentru 30 minute. Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.

Servim fierbinte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găină cu ceapă și roșii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]